Onaylı Üye
Çok basit bir şekilde camtasia programından yapabilrisin ama zaman alır kolay gelsin.Örnek Bunun Gibi İnstagram Editleri Bilgisayardan Nasıl Yapılır Bilgili Kişiler Yazsın Sırf Post Kasmak İçin Herkesin Bildiği Sıradan Şeyleri Yazıyorlar Raporlarım.Youtube diyenler içinde türkçe hiçbir video bulamadım ingilizce de birşey anlamıyorum :/ Arkadaşlar Program Adı After Effects Ben Size Program Sormadım Nasıl Yapılır Diye Sordum Hiç Kimse Anlamamış
steamda programlar var ama çok pahalı geldiÖrnek Bunun Gibi İnstagram Editleri Bilgisayardan Nasıl Yapılır Bilgili Kişiler Yazsın Sırf Post Kasmak İçin Herkesin Bildiği Sıradan Şeyleri Yazıyorlar Raporlarım.Youtube diyenler içinde türkçe hiçbir video bulamadım ingilizce de birşey anlamıyorum :/ Arkadaşlar Program Adı After Effects Ben Size Program Sormadım Nasıl Yapılır Diye Sordum Hiç Kimse Anlamamış
Örnek Bunun Gibi İnstagram Editleri Bilgisayardan Nasıl Yapılır Bilgili Kişiler Yazsın Sırf Post Kasmak İçin Herkesin Bildiği Sıradan Şeyleri Yazıyorlar Raporlarım.Youtube diyenler içinde türkçe hiçbir video bulamadım ingilizce de birşey anlamıyorum :/ Arkadaşlar Program Adı After Effects Ben Size Program Sormadım Nasıl Yapılır Diye Sordum Hiç Kimse Anlamamış
dilimden anlayan tek adamsınKardeşim öncelike geçişleri bilmen gerek. Bunun için youtube da 'after effect transition tutorial' diye aratman gerek. Zaten ingilizce konuşmuyorlar. Sadece adamlar sana yapılışını gösteriyor.
2. si Bass efektlerini bilmen gerek. 'after effects bass shake tutorial ' diye aratarak bunlarıda bulabilirsin. 2 Çeşit bass efekti var ana şey olarak.
zoom bass shake ve olduğu yerde sallanmasını sağlayan bass shake. Zaten bunlarıda öğrendinmi yapabilirsin.
İşi professional olarak yapmak istiyorsan seviye yükseltiyoruz hemen. Şunları bilmen gerek.
Plugin olarak söylüyorum: Saber , 3D Element daha çok fazla plugin var aklıma gelmedi
'after effects 3d transition' olarak aratırsanda daha iyi şeyler yapabilirsin. Bunun 3d karesi var.,3d üçgen var.
'after effects camera tutorial' kesinlikle öğrenmen gerek.
reported..teşekkürler...
şu adamın yazdığı şeye baksana konuyla birazccık bile ilgisi yokbaya iyi olmuş kral la casa de papelciysen harika
hocam paylaşılan edite yorum yaptım orada kı kadın tokyo değil mi tokyo da en sevdiğim karakter bundan bahsettimşu adamın yazdığı şeye baksana konuyla birazccık bile ilgisi yok
ve ayrıca o editi sen yaptın zannettim kusura bakma windows movıe maker tavsıye ederım tekrar kusura bakmayın hocamşu adamın yazdığı şeye baksana konuyla birazccık bile ilgisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?