İnstagrm da Popüler Olan Editler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Örnek Bunun Gibi İnstagram Editleri Bilgisayardan Nasıl Yapılır Bilgili Kişiler Yazsın Sırf Post Kasmak İçin Herkesin Bildiği Sıradan Şeyleri Yazıyorlar Raporlarım.Youtube diyenler içinde türkçe hiçbir video bulamadım ingilizce de birşey anlamıyorum :/ Arkadaşlar Program Adı After Effects Ben Size Program Sormadım Nasıl Yapılır Diye Sordum Hiç Kimse Anlamamış :(
Çok basit bir şekilde camtasia programından yapabilrisin ama zaman alır kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
camtasidan yapabilirsin ama youtube dan yardım alarak yap eğer bilmiyorsan

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Örnek Bunun Gibi İnstagram Editleri Bilgisayardan Nasıl Yapılır Bilgili Kişiler Yazsın Sırf Post Kasmak İçin Herkesin Bildiği Sıradan Şeyleri Yazıyorlar Raporlarım.Youtube diyenler içinde türkçe hiçbir video bulamadım ingilizce de birşey anlamıyorum :/ Arkadaşlar Program Adı After Effects Ben Size Program Sormadım Nasıl Yapılır Diye Sordum Hiç Kimse Anlamamış :(
steamda programlar var ama çok pahalı geldi

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim öncelike geçişleri bilmen gerek. Bunun için youtube da 'after effect transition tutorial' diye aratman gerek. Zaten ingilizce konuşmuyorlar. Sadece adamlar sana yapılışını gösteriyor.
2. si Bass efektlerini bilmen gerek. 'after effects bass shake tutorial ' diye aratarak bunlarıda bulabilirsin. 2 Çeşit bass efekti var ana şey olarak.
zoom bass shake ve olduğu yerde sallanmasını sağlayan bass shake. Zaten bunlarıda öğrendinmi yapabilirsin.

İşi professional olarak yapmak istiyorsan seviye yükseltiyoruz hemen. Şunları bilmen gerek.
Plugin olarak söylüyorum: Saber , 3D Element daha çok fazla plugin var aklıma gelmedi

'after effects 3d transition' olarak aratırsanda daha iyi şeyler yapabilirsin. Bunun 3d karesi var.,3d üçgen var.

'after effects camera tutorial' kesinlikle öğrenmen gerek.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
edit yapmak kolay değil youtubedan videolarına bakmalısın dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

baya iyi olmuş kral la casa de papelciysen harika

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim bu arada professional edit yapmak istiyorsan After Effects den başka program seçme. En iyi zaten o. Yukarda sana yazdım neler öğrenmen gerektiğini. Bu arada şey dersen ben videolu olarak türkçe bilmek öğrenmek istiyorum dersen İnstagram da edit sayfalarında paketler satılıyor. Bakabilirsin 30 - 60 TL arası değişiyor fiyatları.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum sony vegasa geç ? eğitim dersleride var hem

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Basit bass shake ile herkes editor olmuş :/ dostum vegas pro ile Sapphire boris fx ile yapıyorsun aşırı derecede basit sadece bassları yakalayıp oralara sürükleyip bırakıyorsun ve bitti :thinkie:

İmmortal
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vegas pro 17 kullanıyorum gayet de güzel

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam after effects yerine biraz daha basit programları seçebilirsiniz çünkü attığınız videodaki yapılan edit işlemleri kapsamlı bir program gerektirmiyor. Hem bu sayede Türkçe kaynak bulursunuz hemde editleri yapması daha kolay olur.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kardeşim öncelike geçişleri bilmen gerek. Bunun için youtube da 'after effect transition tutorial' diye aratman gerek. Zaten ingilizce konuşmuyorlar. Sadece adamlar sana yapılışını gösteriyor.
2. si Bass efektlerini bilmen gerek. 'after effects bass shake tutorial ' diye aratarak bunlarıda bulabilirsin. 2 Çeşit bass efekti var ana şey olarak.
zoom bass shake ve olduğu yerde sallanmasını sağlayan bass shake. Zaten bunlarıda öğrendinmi yapabilirsin.

İşi professional olarak yapmak istiyorsan seviye yükseltiyoruz hemen. Şunları bilmen gerek.
Plugin olarak söylüyorum: Saber , 3D Element daha çok fazla plugin var aklıma gelmedi

'after effects 3d transition' olarak aratırsanda daha iyi şeyler yapabilirsin. Bunun 3d karesi var.,3d üçgen var.

'after effects camera tutorial' kesinlikle öğrenmen gerek.
dilimden anlayan tek adamsın :)
Post automatically merged:

reported..

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben burada sadece transition effect gördüm bunu da videoyu koyuyorlar istedikleri kısmı kesiyorlar,
Kestikleri kısıma transition ekliyorlar bu tarz videoları elde ediyorlar. Bunun için after effects, premiere pro kullanmana gerek
Yok Camtasia Studio 9 işini görecektir ama yine de after effects olsun bizim olsun diyorsan sessiz bir video yaptıklarını uygulaman yetecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
şu adamın yazdığı şeye baksana konuyla birazccık bile ilgisi yok
hocam paylaşılan edite yorum yaptım orada kı kadın tokyo değil mi tokyo da en sevdiğim karakter bundan bahsettim
Post automatically merged:

şu adamın yazdığı şeye baksana konuyla birazccık bile ilgisi yok
ve ayrıca o editi sen yaptın zannettim kusura bakma windows movıe maker tavsıye ederım tekrar kusura bakmayın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...