İnstagrm da Popüler Olan Editler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Örnek Bunun Gibi İnstagram Editleri Bilgisayardan Nasıl Yapılır Bilgili Kişiler Yazsın Sırf Post Kasmak İçin Herkesin Bildiği Sıradan Şeyleri Yazıyorlar Raporlarım.Youtube diyenler içinde türkçe hiçbir video bulamadım ingilizce de birşey anlamıyorum :/ Arkadaşlar Program Adı After Effects Ben Size Program Sormadım Nasıl Yapılır Diye Sordum Hiç Kimse Anlamamış :(

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sony vegas pro 15 ve camtasia studiodan yapabilirsin bunları kullanmayı bilmiyorsan youtubeden derslerine bakabilirsin.

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adobe Premiere Pro kullanıyo çoğu kişi

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Üye
9 HİZMET YILI
Kanka nasıl yapılacağından ziyade hangi program olduğunu söyleyebilirim. Çünkü çok uzun yani birde yazıyı okuyarak yapılacak birşey değil youtubeden edit videosu nasıl yapılır yazarsan bir çok örnek çıkar ben genelde camtasia studioyu kullanıyorum kullanımı alışınca çok kolay geliyor ve baya iyi program.

Üye
7 HİZMET YILI
cidden bu konu da bende çok arama yaptım ama bulamadım anlayan birileri varsa daha net açıklayabilecek çok güzel olur

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
After Effects Kullanyıorum .
Post automatically merged:

al işte videoyu izlediğine emin misin veya postu tam okuduğuna
bunun gibi editller nasıl yapılır diye sormuşsun bende çevremdekiler edit için bu programı kullanıyor yazdım bu kadar basit

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Adobe affter effects kullanmanı öneririm mesela squex gibi edit nasıl yapılır videolarına bak orda güzel packler var uğraşamam diyosan Filmora da güzel editler yapılıyor ve çok basit videolarıda var kanka

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim Telefonda alight mootion diye bir uygulama var adını doğru yazmış değilim o uygulama ile hazır videoları kopyalıyosun kendi şeylerini koyuyosun hazırlanmış oluyor internetten bakmanı tavsiye ederim daha detaylı anlatımları var müthiç olşuyor

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankam sen hiç bakmamıssınkıben bunun gibi editleri gta5 movie picklerini yapıyordum kanal tavsiyesi vereyim ama basdan baslaman lazım youtube lanje var siber kurs var bu adamların vıdeolarını ızle

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kolay programlar var mobil için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...