Instalock programı kullanmak banlatır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu banlatmasaydı skin değiştirici de banlarmazdı risk hala var

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
birşey olacağını sanmam oyun içi bir müdahale gerçekleşmiyor.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
3.parti yazılım olduğu sürece herzaman riski olur

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
@Adc Main Hocam bi bakar mısınız ya. Yani risk vs. var mı ben kullanmayı bıraktım şimdi ama. Yani mesela kbotex in auto accepti falan var onu yaklaşık 2-3 kere kullandım sıkıntı çıkarır mı ? Yeni hesap açtım çünkü 250TL yatırdım bile ne script açıcam ne başka 3. yazılım yedek hesabım olucak diye. Şimdi 1 kere açtık diye sc gibi %100 ban yer miyiz?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyuna birşey inject etmediğin sürece ban yemezsin bro. Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama muhtemelen bir makro mantığı ile çalışıyordur. Sıkıntı olmaz.

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyuna birşey inject etmediğin sürece ban yemezsin bro. Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama muhtemelen bir makro mantığı ile çalışıyordur. Sıkıntı olmaz.
Bir tane c++ ile kodlanmış vardı onu kullanıyodum bir de kbotex kullandım. Makro kullanmıyo yani gelince 1 sn içinde kabul ediyodu pickliyodu vs.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bir tane c++ ile kodlanmış vardı onu kullanıyodum bir de kbotex kullandım. Makro kullanmıyo yani gelince 1 sn içinde kabul ediyodu pickliyodu vs.
Makro kullanmıyordur zaten makro mantığı ile çalışıyordur. Kordinatları bulup hızlıca tıklıyodur, oyun başladığında birşey inject etmediği sürece sıkıntı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...