nasıl yapabilirim format atmadanBende aynı hatayı alıyordum bro. Sonra hilenin sadece windows 10 1909 sürümünde çalıştığını öğrendim. Format atmadan bilgisayarını windows 10 1909 a yükseltebilirsin.
Teşekkürler ederim win 8 benim orijinal keyim var şuan yüklüyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şuraya bak dostum. Orada "Aracı hemen indirin" yazıyor ona tıkla indir. Elinde Orjinal Key yoksa W10u kurduktan sonra kmscipo indirip halledebilirsin.
Dostum windows 8 ise format atıp yüklemeni tavsiye ederim yoksa bir süeü hata alırsın ve performans kaybı yaşar bilgisayarınTeşekkürler ederim win 8 benim orijinal keyim var şuan yüklüyorum
Hatayı düzelttim win 10 upgrade atınca düzeldi kendiliğindenDostum windows 8 ise format atıp yüklemeni tavsiye ederim yoksa bir süeü hata alırsın ve performans kaybı yaşar bilgisayarın
Yaşadığım performans kaybı sebebi Windows defenderdi CPU ve belleği yüzde 90 dan aşağı kullanmiyordu avast yükleyin ve düzeldiDostum windows 8 ise format atıp yüklemeni tavsiye ederim yoksa bir süeü hata alırsın ve performans kaybı yaşar bilgisayarın