Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
No right now, you should use Legitrisk of ban?
No right now, you should use Legitrisk of ban?
kendi hesabın da kullan,yan hesap da varsa orada dene hiçbir hilenin garantisi olmaz lakin sistem algılamıyor şimdilik,belli etmeden oynamalısın legit yani,aile hesabın dan oynasan hiçbirşey değişmez eğerki uzaklaştırma dai yesen gene etkiler kardeşimbeyler yazıdıgım şeye cevap gelmemiş sizce bunu kendi hesabımızda mı kullanalım yoksa aile hesabından yan hesapta mı kullanalım![]()
çoğu hileyi aga ben yan hesabımdan oynayıp ban yediğimde kendi hesabımı etkilemiyodu şimdilik girersem yan hesapta deniyeyim aga çok fazla vac yedim :dkendi hesabın da kullan,yan hesap da varsa orada dene hiçbir hilenin garantisi olmaz lakin sistem algılamıyor şimdilik,belli etmeden oynamalısın legit yani,aile hesabın dan oynasan hiçbirşey değişmez eğerki uzaklaştırma dai yesen gene etkiler kardeşim
seçkin olana kadar mod yükle oyna oyna oyuncuların rengini degiştirebiliyorsun oda baya iş yapıyorteşekkür ederiz seçkin olmasaydı keşke
seçkin olmak için napmamız lazım yeni üyeyim ?seçkin olana kadar mod yükle oyna oyna oyuncuların rengini degiştirebiliyorsun oda baya iş yapıyor
üstelik ban yeme riskin 0
Aşağıda vereceğim linke tıkla orda her şey yazıyor :seçkin olmak için napmamız lazım yeni üyeyim ?
aynı hata bendede oldu@nader11ndeu hocam bu hatayı veriyor açarken hangi driver bahsediyor netten baktımda bi sonuç elde edemedim.