Insurgency Steam'de 3,60TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Insurgency Adlı oyun Steamda 3.50 lira olmuş almaya değermi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşım oyunu oynayamayıp kötü diyecekler zaten başta oynamasın oyunda can barı ve mermi barının olmaması oyuna gerçekcilik katıp ve atmosferi vs olsun mapları olsun savaşda gerçekcilik hissi vermesine yetiyor zaten oyunun. Böyle bir oyunun beleş veya 3.60 tl olmasının yapımcılara ne kazandırdığını hala anlamadım.Cs deki gibi al eline p90 direk tara oyunlarından değil bu oyun.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hilelerden dolayı üzülürsün kardeşim. Şahsen dword team olarak aldık oyunu birkaç ay önce ve bir iki gün oynadık. Oyun aşırı gerçekçi ve zevkli ama hileler sıkıntı.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sayın moderator bey ben bu oyunu şahsen cs goyla bir tutmam bu oyunu aşırı iyi oynayan cs go yu hayli hayli oynar zaten.Silahlar x5 tepme gerçekcilik hissiyatı grafik vs olsun hepsi sanki gerçek savaştaymışsın gibi hissediyor.Ama oyunun fiyatı 3.60 tl? kendini o oyun yapımcılarının yerine koy cs go nun indirimli hali 12-16 tl arası değişiyor.Oyuna okadar emek vericeksin ve 3 tl ona rağmen çok diyen gördüm sonradan beleş oldu oyun zaten 2günlüğüne kütüphanene eklediğin an sürekli sende kalıyordu.Oyun yaptığını düşün böyle bir oyunu sen olsan 3 tl den satışa sunarmısın? bide öyle düşünmek gerekir şahsen böyle oyun enaz 10 yada 20 tl civarında olmayı hakediyor.Piyasada oyunum diye geçinen birkaç oyuna rahat bin basabilecek nadir oyunlardan biri diyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...