İnteernet öneri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim ttnettten uzak dur da müşteri hizmetleri bile ilgilenmez seninle modemin bozulsun zaten verdikleri zyxel marka modem onlarla iletişime geçmen lazım 50 kere arasan çalar çalar beklersin rezalet..

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
alt yapı çok önemli türkcell super onlineden fiber alabiliyorsan şiddetle tavsiye ederim.
ama diyosan yok dsl arıcaksın ttneti adresi vericeksin gircek bakıcak dicekki biz bu adrese 16 veriyoruz saolun dicen kapatcan türkneti arıcan işlemleri başlatcan türkneti niye aratmıyorum sana muhattap olabilcen biri yok anca arıza kaydı açıyolar robot sistem ttnette müşteri hizmetleri mevcut.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nasıl yani türkcell türktelekomunmu ?
türk telekom normal işte başıma gelen bi olay var turkcell superonline kullanıyodum 8 mbps en fazla diyorlardı alt yapı desteklemiyo türk telekoma geçtim ve 35 alıyorum ve öğrendimki turkcell vodafone fln hep türk telekomun altyapısını kullanıyormuş yani turkkcelde onlardan alıp sana satıyor

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
türknet cok iyi internet sunuyor alt yapı destekliyorsa kulanmalısın

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
4 Aşaması var
-Vodafone Net sınırsız kullandım aylık 70 küsürlerdeydi bazen 68 lerde falan güzel saniyede 1.5 mb,2mb hızla indiriyor daha fazlada olabilir zorla max 3mb dür 70 tl lik ama 1.5mb 2mb diye hatırlıyorum iyi fiyatina göre
-Turkcell Superonline varsa alt yapı güzel diyolar fiyatı ne bir şey bilmiyorum arkadaşım gilde kulanıyorlardı iyimiş.
-Dsmart alma sakın ve sakın bizde gündüz tarifesi var sabah 7 akşam 7 saniye 1.5mb hız sınırsız akşam 7 diden sonra 500kb 400kb larda geziyor altında sabah 7ye kadar olabiliyor.
-TTNET SAKIN BUNU ÖNERMEM BİLE diyim

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Tabikiside TURKCELL SUPERONLİNE
ttnet ve turktelekoma yaklaşma bile hatta yanından bile geçme.

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
TürkNet veya milenicom ikisi de iyi sağlayıcılar. SuperOnline ttnet falan sakın deneme bile pişman olursun.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
türk telekom kullanıyorum memnunum kardeş

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
TürkNet veya Superonline tavsiyem olacaktır. Vodafone vb. bulaşmanızı tavsiye etmem...
süperonline güzel gibi
Post automatically merged:

Ondan çıkıcam zaten knk yaa berbat

türk telekom kullanıyorum memnunum kardeş
upload download önemli bana

ben türk net kullanıyorum baya
Pingin kaç ?

kardeşim ttnettten uzak dur da müşteri hizmetleri bile ilgilenmez seninle modemin bozulsun zaten verdikleri zyxel marka modem onlarla iletişime geçmen lazım 50 kere arasan çalar çalar beklersin rezalet..
Yav knk zaten ttneyyen çıkıcam 0.6 uplad veriyor buneee

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Turknette gec derim ama superonline altyapisi var bence turkcele agirlik ver 30 gunluk deneme suresi var begenmezsen cayarsin sozlesmeden artik tuketici haklari korunuyo korkma

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
alt yapı çok önemli türkcell super onlineden fiber alabiliyorsan şiddetle tavsiye ederim.
ama diyosan yok dsl arıcaksın ttneti adresi vericeksin gircek bakıcak dicekki biz bu adrese 16 veriyoruz saolun dicen kapatcan türkneti arıcan işlemleri başlatcan türkneti niye aratmıyorum sana muhattap olabilcen biri yok anca arıza kaydı açıyolar robot sistem ttnette müşteri hizmetleri mevcut.
ben anlamıyorum ama türkcell daireye kadar fibermiş

Tabikiside TURKCELL SUPERONLİNE
ttnet ve turktelekoma yaklaşma bile hatta yanından bile geçme.
dimi bende süperonline geçmeyi planlıyorum

türknet cok iyi internet sunuyor alt yapı destekliyorsa kulanmalısın
onun altyapısı yok :/

4 Aşaması var
-Vodafone Net sınırsız kullandım aylık 70 küsürlerdeydi bazen 68 lerde falan güzel saniyede 1.5 mb,2mb hızla indiriyor daha fazlada olabilir zorla max 3mb dür 70 tl lik ama 1.5mb 2mb diye hatırlıyorum iyi fiyatina göre
-Turkcell Superonline varsa alt yapı güzel diyolar fiyatı ne bir şey bilmiyorum arkadaşım gilde kulanıyorlardı iyimiş.
-Dsmart alma sakın ve sakın bizde gündüz tarifesi var sabah 7 akşam 7 saniye 1.5mb hız sınırsız akşam 7 diden sonra 500kb 400kb larda geziyor altında sabah 7ye kadar olabiliyor.
-TTNET SAKIN BUNU ÖNERMEM BİLE diyim
Türkcel altyapılı ev

Turkneti neden tavsiye ediyon diyosan sabit hiz sabit fiyat kota yok bir kurus fazla odemezsin
Kota hepsinde kalkmadımı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...