İntel, AMD'ye Kafa Tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
yaz.png

Merhaba değerli forum sakinleri bu konumda sizlere herhangi bir şey tanıtmayacağım bildiğiniz üzere son zamanlar da attığım konuların çoğu AMD işlemcileri veya AMD nin çalışmaları oldu amd gerçekten başarılı bir iş yapıyor. Bunu kıskanan intel ise :) bazı işlemcilerinde indirim yaptı. Tabi ki öyle gelişmiş olan işlemcilerinde indirim değil bazı i3 modellerinde intel indirim yaptı tabi ki indirim yaptığı işlemciler duyurmadı ama indirim yaptıkları yönünde bir söylem var. AMD son zamanlarda intel den çok satış yapmaya ve intel den güzel projeler çıkarmaya başlamıştı herkes de merak ediyordu intel amd ye karşı nasıl bir adım atacak diye gördüğünüz gibi intel de bazı işlemcilerinde indirim yaptı ve intel artık kollarını i3 modelli işlemciler için açtı. İndirim yaptığı işlemcilerinden sadece bir tanesini duyurdu.
İndirim yaptığı işlemcilerden bir tanesi i3-10100 işlemcinin özelliklerini resim olarak sizlere veriyorum.

resim.png

Başlıksız-2.jpg

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İntel kötü değil, tamam iyi işlemci ama AMD tabi ki en iyisi bence. Zaten artık hazır sistemlerde bile daha çok AMD ön planda tutuluyor mesela.

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
AMD eskiden kötüydü Intel'e kıyasla. Şimdi AMD performansını yükseltti. Intel ekran kartı çıkarsa keşke. Hep işlemci çıkarıyor. Ya da ben mi yanlış biliyorum :D

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
amd fp ürünü gerçekten çok başarılılar ve uygun fiyat

Uykucu
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
biri bmw(amd) biri toros nasıl kafa tutabilir

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu işlemci henüz çıkmadı piyasaya. Önce piyasaya çıkıp testler yapıldıktan sonra asıl kanıya o zaman varılır. Şimdilik konuşmak için çok erken bence. İndirim konusunda ise hiçbir yerde açıklama görmedim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
genel anlamda bakılınca amd her türlü daha iyi, intel ise parası yüksek olduğu için haliyle özelliklerde iyi oluyor

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
amd aştı kendini inteli gerisinde bıraktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...