Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende i5 2500k kullanıyorum gtx960 var %70 de overclock yapmadan oynuyorum darbogaz yok olursa bile 5 ghz kadar çıkarabilirsin 2080ti bile besliyebiliyor
modeli ile pubg yi rahat rahat oynarsın. fiyatı da daha uygun, elinde kalan 550 lira ile de kendi işlemcini satıp daha iyi bir işlemci alabilirsin. birde üstüne 4gb ram daha ilave ettin mi tadından yenmez.
aslında işlemciyi bile değiştirmene gerek yok, senin işlemci 1155 pin, 115pin işlemciler arasında 10 üzerinden 8 alacak bir işlemci. aşağıdaki videolara bakarsan senin işlemcin ve bir alt modeli ile rx570 ekran kartında pubg oynuyorlar gayet iyi bir sonuç alıyor. bende i7 6700k ve rx 580 var ben bile 120fps lerde sonuç alırken videoda 100 e kadar çıkıyor fps. sana tavsiyem 950 liraya rx 570 al kalan 550 lira ile 1 tane 4gb lik ram al birde SSD al bilgisayarın baya hızlanır.
anakart özelliklerinde Dual DDR3 1066/1333 yazıyor, senin raminin aynısından alırsan daha iyi olur, farklı mhz ve cl değerlerinde ramler çoğu zamman çalışırken bazı zamanlarda uyumsuzluk gösterip çalışmayabiliyor.
ram i tavsiye ederim. SSD kullanmıyorsan birde SSD alırsan 120gb veya 240gb lik daha iyi olur.
Anakartında 2 ram slotu var 2 tane 4 takarsan ilerleyen zamanlarda 8gb ile sorun yaşarsın, 1 tane 8 diğerini 4 şeklinde takarsan 12gb biraz daha uzun süre iadare edecektir.