Siteye bakndım ama bu konu hakkında bı forum bulamadım bu başlık altında görüş ve tavsiyelerınızı belirtirsenız cok memnun olurum tabıkı sebeblerını de soylemeyı unutmayın![]()
Neden pekı ıntelBence intel
Ryzen kullandın mı hocam pekıBen intel i5 kullanıyorum gayette memnunum![]()
amd almıştım performansı beklediğim kadar yüksek değildi ve bozuldu inteli uzun süredir kullanıyorum performansından memnunumNeden pekı ıntel
Post automatically merged:
Ryzen kullandın mı hocam pekı
hayır ama i5 4200M 2.50GHz'ye kafa tutacak veya daha iyi bir amd ryzen(fiyat daha düşük)bir işlemci söylersen iyi olurNeden pekı ıntel
Post automatically merged:
Ryzen kullandın mı hocam pekı
bu bahsettıgın urunler cok eskı sanırım herkes ryzen ı tek geçıyor ryzenda kullandın mıYa ben de Intel Ve amd var amd ısınıca kasıyor fakat ıntel kasmıyor o yuzden ınteli tercih ederdim
aslında bende uzun suredır ıntelcıyım biraz rahat battı dıyebılırız merak da etmıyor degılım amd lerı denemek ıstıyorum acıkcası i5 4. nesıl ım olsa yapmam boyle hareketlerhayır ama i5 4200M 2.50GHz'ye kafa tutacak veya daha iyi bir amd ryzen(fiyat daha düşük)bir işlemci söylersen iyi olur![]()
Ya benim kuzende pc toplayacak bunun gibi daha iyi ucuz işlemci sordum aslında o yüzden böyle yazdımaslında bende uzun suredır ıntelcıyım biraz rahat battı dıyebılırız merak da etmıyor degılım amd lerı denemek ıstıyorum acıkcası i5 4. nesıl ım olsa yapmam boyle hareketler![]()
ben ekran kartı olarak demiştim eğer işlemci olarak diyorsanız kesinlikle amdbu bahsettıgın urunler cok eskı sanırım herkes ryzen ı tek geçıyor ryzenda kullandın mı
Bende ekran kartı olarak NVIDIA yı tercih ederim intel işlemciyle oyun ayarı yapamıyon.ben ekran kartı olarak demiştim eğer işlemci olarak diyorsanız kesinlikle amd