hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Fiyatına bağlı lakin F-P Olarak AMD 5600x Mesela çok güzel işlemciintelmi amdmi hangisini almak mantıklı sadece oyun oynayacağım yayın vs yok
Fiyatına bağlı lakin F-P Olarak AMD 5600x Mesela çok güzel işlemciintelmi amdmi hangisini almak mantıklı sadece oyun oynayacağım yayın vs yok
Hocam amd ryzen 5 7600x'i önerebilirim günümüz oyunları tekli çekirdekteki işlemcilere yüklendiği için güç olarak bu önerdiğim işlemci işini çok iyi görür
ekran kartım amd pişmanım agaişlemci alıcaksan kesinlikle amd almanı öneririm ama ekran kartı yönünde asla tavsiye etmiyorum belki bir gün oyunda oynarsın diye söylüyorum knk
eyvallah hocamHocam amd ryzen 5 7600x'i önerebilirim günümüz oyunları tekli çekirdekteki işlemcilere yüklendiği için güç olarak bu önerdiğim işlemci işini çok iyi görür
yeni kanka çoğu kişi amd al demiş amd alıcam büyük ihtimalYeni seriyse farktemez eski seriyse intel al.
13600kf tavsiye ederım
Amd nin yeni serileri gayet iyi hem core count fazla daha ileri dönük aynı fiyat bandında.yeni kanka çoğu kişi amd al demiş amd alıcam büyük ihtimal
intel kardesımintelmi amdmi hangisini almak mantıklı sadece oyun oynayacağım yayın vs yok
Güç istiyorsan Bence intel.intelmi amdmi hangisini almak mantıklı sadece oyun oynayacağım yayın vs yok