tam tersi olmasın oKanka ayarlardan 5g açabilirsin kapanmış olabilir ama 2.4 baglanmani tavsiye ederim 5g de netin hızı dusuyor
internet şebekesi ile alakalı ola bilirÖncelikle herkese selam, sorunum şu: Benim masaüstü PC var ve Ethernet kablosu ile internete bağlanıyorum. Dün 5 GHz de gözüküyordu internet, sabah kalktığımda baktım ki 2.4 GHz gözüküyor. Neden olabilir acaba?
bende bunun tam tersi diye bılıyom 2.4 kısa saglam baglantı degılmıtam tersi olmasın o
5g sağlam bağlantı kısa menzil
2.4 uzun menzil dayanıksız bağlantı
Öncelikle modemini resetle sonrasında olmazsa ethernet kablosunu modemin arkasından başka bir bölmeye tak yine olmazsa müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim.Öncelikle herkese selam, sorunum şu: Benim masaüstü PC var ve Ethernet kablosu ile internete bağlanıyorum. Dün 5 GHz de gözüküyordu internet, sabah kalktığımda baktım ki 2.4 GHz gözüküyor. Neden olabilir acaba?
Ama şöyle 5g deyken 100mb çekio int şuanda 25mbEternet kablosuyla baglıysan kac goründügü onemli deil direk eternetle internette dolasmıs oluosun
Kablolu bağlantıda GHz diye bir şey olmaz GHz kablosuz bağlantının sinyal gücünü belirtir 5 GHz olan daha hızlı olur ama dediğin gibi ethernet ile bağlıysan 5 veya 2.4 GHz diye bir şey olmaz.Öncelikle herkese selam, sorunum şu: Benim masaüstü PC var ve Ethernet kablosu ile internete bağlanıyorum. Dün 5 GHz de gözüküyordu internet, sabah kalktığımda baktım ki 2.4 GHz gözüküyor. Neden olabilir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?