Millenicom 75 Mbps internette internet gidip geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkese merhaba, öncelikle Millenicom internet kullanıcısıyım. Yaklaşık 7-8 aydır Millenicom Türk Telekom altyapılı 75 Mbps internet kullanıyorum. Eylül ayına girdiğimizden beri sık sık kopmalar meydana geliyor. Bunun için arıza kaydı oluşturdum. Dün Türk Telekom servisi panoda herhangi bir sorun yok, 75 Mbps olan hızı 50 Mbps yaparsanız kopmalar düzelecektir, dedi. Bugün ise servis bir daha gelip panoya bakıp kabloyu değiştireceğiz, dedi. Kurulum yapılırken ki benim para verip aldığım kablonun yerine başka bir kablo taktı ve ek ücret ödemeyeceğimi söyledi. Taktığı kablo ise ucuna elektrik bandıyla bir ek kablo yapıştırdı. Halen kopmalar yaşanıyor. Hız değişikliği halen yapmadım. Sizce bu kablo değiştirme işlemi neden yapıldı? Ek ücret öder miyim? Servis ek ücret ödenmeyeceğini belirtmesine rağmen faturama ek ücret yansır mı? Ayrıca hızımı değiştirirsem kopmalar devam eder mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence hızını düşürürsen kopmalar geçecek kısmı bir bahane ama denemekte fayda var tabi son zamanlarınızda çevre binalara yada kendi binanıza yeni taşınan birileri oldu mu veya son zamanlarda senin problemin dışında başka bir iss sağlayıcısı teknik servisi binanıza gelip kutuda herhangi birşeyi değiştirdimi bilgin varmı belki binadaki kutuda bulunan portta bir problem vardır arkadaşımdada paketteki hıza erişememe sorunu vardı ve elektrikçi çağırıp yeni kablo çektirdik sorun çözülmüştü bina kaç senelik bina

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valla bina baya eski ama uzun süredir de kullandığım internet yani ailem şehir dışındaydı onun dışında kimse gelmedi ailem geldiğinde kopmalar başladı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum teknik ekip gelir senin orjinal kablon bağlı ise onu soküp cat değeri bir tik daha düşuk olan bir ara kablo çekiyorlar,tt nin teknik ekiplerinde kullandığı standart vdsl cat kablodur o

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum teknik ekip gelir senin orjinal kablon bağlı ise onu soküp cat değeri bir tik daha düşuk olan bir ara kablo çekiyorlar,tt nin teknik ekiplerinde kullandığı standart vdsl cat kablodur o
nereye başvurabilirim başka şurda 20 gün sonra kapatacağım zaten 20 gün rahat kullanayım bare

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hız düşürme kısmı doğru bende de aynı sorun vardı hızı 50mbps 25 düşürdüler ve sorun duzeldi mbps biraz az olsada idare ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sorun geçmedi halen aynı hız düşğrmeme rağmen

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
ben müşteri hizmetlerini aradım altyapıda problem olduğunu söylediler hala bi sonuca ulaşmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...