İnternet altyapı zayıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mahallemizin internet altyapısı 8 Mbps bunu nasıl arttırabiliriz bi yöntemi varmı

(lütfen yorum kasmak için boş yapmayın)

Üye
5 HİZMET YILI
bro maalesef onu sen artıramazsın canları isterse yaparlar bizim de 16 mbps altyapı kafayı yersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Facebook da donanım gruplarında çok görmüştüm twetter da türk telekom ceo sunu mesaj atınca geri dönüş yapıp adres ve telefon numaranızı istiyor ve bir kaç gün içinde mahalleye ekip yolluyorlarmış kesin emin değilim ama bu şekilde sorunları çözülen birkaç kişi gördüm

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Facebook da donanım gruplarında çok görmüştüm twetter da türk telekom ceo sunu mesaj atınca geri dönüş yapıp adres ve telefon numaranızı istiyor ve bir kaç gün içinde mahalleye ekip yolluyorlarmış kesin emin değilim ama bu şekilde sorunları çözülen birkaç kişi gördüm
aga ceo nun dönceğini pek sanmam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
farklı operatörlerde farklı hız sunuyorlar
Post automatically merged:

bizim vodafone adsl veriyor diğerleride aynı veriyor bana fiyat açısından vodafone daha düşük olduundan bunu kullanıyorum

en fazla 8 veremezler bence birdaha bak altyapıya altyapılar adsl vdsl ve fiber olarak 3 e ayrılıyor bizimki adsl

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
farklı operatörlerde farklı hız sunuyorlar

bizim vodafone adsl veriyor diğerleride aynı veriyor bana fiyat açısından vodafone daha düşük olduundan bunu kullanıyorum

en fazla 8 veremezler bence birdaha bak altyapıya altyapılar adsl vdsl ve fiber olarak 3 e ayrılıyor bizimki adsl
aga hız la alakası yok benim ztn paketin hızı 32 Mbps ama mecbur 8 kullanıyorum mahallenin altyapıdan dolayı

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Benim bildğim apartmanın komple bir karar alıp haber vermesi ve alt yapıyı güclendirecek olan ekip geliyor ve ne yapıla bilir diye bakıyor ve yapıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim bildğim apartmanın komple bir karar alıp haber vermesi ve alt yapıyı güclendirecek olan ekip geliyor ve ne yapıla bilir diye bakıyor ve yapıyor
müşteri hizmetlerini mi arıcam yoksa bayisinemi gitcem

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
dostum maalesef sen yapamazsın imkanı yok yani yani ekipler yapabilir sadece keşke olsa bizimde öyle az oluyor ama maalesef sen yapamazsın :/

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini mi arıcam yoksa bayisinemi gitcem
Şöyle birşey var her internet sağlayıcı aynı hızı vermiyor istersen sana en iyi hangisi geliyorsa ilk önce onlarla konuş hangisi uygun ve hızlı ise onu yap sonrasını konuşuruz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum maalesef sen yapamazsın imkanı yok yani yani ekipler yapabilir sadece keşke olsa bizimde öyle az oluyor ama maalesef sen yapamazsın :/
knk tüm interneti olanlardan imza falan toplanmıyomu bilgisi olan yokmu

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
artıramazsın Türktelekom müdürlüğüne dilekçe yaz işe yarabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hızı olan veriyolar artırılarsa alt yapıyı hız artar

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum kendin artıramassın fakat farklı servis sağlayıcılarına geçebilirsen değişebiliyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
call your operator and see if they can increase your internet

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Benim bildiğim mahallede internet 8mbps falan yok . Kendi internet mbps hızını arttırabiliyorsun müşteri hizmetlerinden he en kötü ihtimal geç başka operatörlere bilgi öğrenip

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İnternetin Altyapısını Arttırmak İçin Desteği Arayıp Destek İsteyebilirsin Bu Konu Hakkında Yardımcı Olucaklarsa Olurlar

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kankam süperbox denemelisin bizimde 8 mbps altyapı var mahallede adsl. Ben şuan 100 mbps kullanıyorum
Edit : Söylemeyi unutmuşum desteği arasan bile ilgili birimlere talebiniz aktarılacaktır diyip daha aramıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...