Onaylı Üye
onuda araştırıcam teşekkürlerBro Sana Tavsiye Turkcell Super Box Kullan Altyapısız Kafan Rahat Olur Arkadaşım Da Alt Yapı Yok Super Box Kullanıyor Çok İyi İnterneti Var Bence SuperBox Lu Ol
Bunna katılmıyorum altyapım olamdığı için superbox aldım be çok pişmanım 10 mbps almam lzm 2 3 alıyorum kesinlikle tavsiye etmem 1 hafta sonra türknete geçicemBro Sana Tavsiye Turkcell Super Box Kullan Altyapısız Kafan Rahat Olur Arkadaşım Da Alt Yapı Yok Super Box Kullanıyor Çok İyi İnterneti Var Bence SuperBox Lu Ol
bende kullanıyorum pişmanım kota bitince 10bit oluyor sınırsız var 20mbit 200 lira ödüyoruz yetmiyor.Bro Sana Tavsiye Turkcell Super Box Kullan Altyapısız Kafan Rahat Olur Arkadaşım Da Alt Yapı Yok Super Box Kullanıyor Çok İyi İnterneti Var Bence SuperBox Lu Ol
anladım aga teşekkür ederim.bende kullanıyorum pişmanım kota bitince 10bit oluyor sınırsız var 20mbit 200 lira ödüyoruz yetmiyor.
Post automatically merged:
üstüne ping 50 60 civarında
Sen Bilirsin Benim Arkadaşda Var Çok İyi Sizde Sıkıntı VarBunna katılmıyorum altyapım olamdığı için superbox aldım be çok pişmanım 10 mbps almam lzm 2 3 alıyorum kesinlikle tavsiye etmem 1 hafta sonra türknete geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?