Türk Telekom cayma bedeli olarak kaç TL ceza çıkartır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ekimde Türk Telekom anlaşmam bitecek. Binada boş port yok bu yüzden de anlaşma bitmeye yakın sağlayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. Amma velakin TürkNete,Millenicom'a ve NetSpeed'e girip altyapı sorgulattığımda port olmadığı için altyapı yok gözüküyor. Yarın hepsinin müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alacağım ama şimdiden tecrübe edenler olduysa 1 hafta kala sözleşmeyi feshedicem. Ortalama ne kadar bir fiyat biçerler ceza olarak? 500-600 gibi bir şey çıkartmazlar umarım. Size göre piyasadaki en iyi sağlayıcı bunlardan hangisidir, başka bir sağlayıcı da olabilir fark etmez.
Altyapı vdsl ilçe merkezinde oturuyorum tahmini ne kadar hız alırım? malum port olmadığı için hız testi vermiyolar. Alabileceğim max hızı başka nereden öğrenebilirim? (altyapımın desteklediği max hızı) Geçiş sürecinde sorun yaşadınız mı, yaşadıysanız çözmek ne kadar sürdü, muhatap bulabildiniz mi? (bazı yerlerde aylarca uğraştıklarını yazıyor insanlar) Şu an 16 Mbps internete 80 TL veriyorum. Türk Telekom'dan aradılar ve aynı paketi sözleşme yenilenirse 107 TL'ye vereceklerini söylediler. Bu hıza bu fiyat bayağı fazla geldi. Bundan dolayı değişmek istedim. Bir de modemi geri alıyorlar mı, TT'den geçiş yapıldığında. Ona göre modem bakmaya başlayacağım. Mevcut paketim yalın Hipernet 16 Mbps limitsiz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim interneti alırlar. Eğer geri vermezsen faturana yansıtıyorlar. Yani modemin ücretini her türlü alıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Cayma Bedeli Şöyle Hesaplaya Bilirsin Sana 300 Tllik İnterneti 150 liraya veriyolar bitiş ayına 2 ay kaldı diyelim 300 lira ödersin.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sözleşmenin bitmesine ne kadar kaldıysa fiyat ona göre değişkenlik gösterecektir gün sayısı ne kadar artarsa fiyatta o kadar artacaktır

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Faturalı veya faturasız değişiklik gösterebilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
700 ile 1200tl arası türk telekom ttnet

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
4 ay önce türknete geçtim .Eğer sorunun yoksa güzel ama sorunun olursa düzeltmeleri çok zaman alıyor. Paket değişikliği yapmak için 1 hafta uğraştım sen düşün yani. Ceza bedeli konusunda benim ödediğim ve bana denilen kullanılan ay veya kalan ayla uygulanılan indirim yapılan miktar çarpılır hangisi daha az ise onu ödersiniz. Ben 60 TL ödemiştim 1 ay için.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum sözleşmende kullandığın aylar/kalan ayların (hangisi kullanıcının lehine ise) indirim bedelini cayma bedeli olarak ödersin. Son 1 ay cayma bedeli ödemezsin ki ödesen bile onu geçeceğin firmalar karşılıyor. Misal TürkNet 120TL'ye kadar olan indirimi karşılıyor bu neredeyse 2 aylık indirime bedel. Eğer 12 aylık taahhüdün 8. ayındaysan kalan 4 ayın indirim bedelini ödersin çünkü orası 8 aylığa göre daha düşük miktarda çıkacaktır. Cayma bedeli bu şekilde hesaplanıyor. Ayriyeten modem gibi cihazlar aldıysan onları da gerir verir ya da bedellerini ödersin.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
2022 ağustosta bitecek taahütüm 1300tl çıkardılar

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
taahütteki indirime göre hesaplanıyor örneğin internetin ayda 100 tl olduğunu düşünelim 12 ay taahütle 50 tl indirim oldu, yani 100 tl lik interneti taahütle ayda 50 tl ye kullancaksın. 12 ay içinde hangi ayda cayarsan cay, faturasını ödemediğin ayların indirimini geri alır, cayma bedelini o şekil ödersin. iyi forumlar

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Modem Ücretini Her Türlü Alırlar Hocam.İnternet İçin Önerim Alt Yapı Yoksa SüperBox Almanızdır..Sevgilerle..

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla kalan ayların taahütsüz fiyatını ödüyorsun örnek 15 ay ödedin kalan 24 aylık sözleşmede 9 ayın tahhütsüz fiyatını yansıtıyorlar ceza olarak
Post automatically merged:

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende ay sayısına göre almışlardı bir kere başka internete geçecektim 3 ay vardı 300 tl aldılar 100 tl lik kullandığım için

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anladım. Bilgi aldığımda bana 650 tl ödeyeceğim söylendi. Tt harbi iyi kazıklıomuş paketim 230 dan 80 e düşmüş güya. Yersen tabi :) neyse teşekkürler hepinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...