İnternet Altyapı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bizim evin altyapısı yoktu daha doğrusu hala yok. Fakat mahalle de az da olsa çok az da olsa internet altyapısı vardı ama çok ağır çekiyordu.

İşte geçen haftalar da şöyle bişey duydum İstanbulun her köşesin de Fiber İnternet Altyapısı Yapılacağını duydum ve 24.08.2021 Tarihin de çalışmanın biteceği söylendi.

Bizim sokağa da geçen haftalar da yaptılar
( Kutu koydular apartmana ve O büyük çelik Kutu Evin direk Altında ) Fakat hala internet den evimin altyapısın sorgulattığım da altyapı bulunmamaktır diyo.

Acaba daha resmi olarak internete geçirmediler mi bu konu hakkın da bilgisi olan varmı.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
dostum türkiyede son 20 yıldır ne internet ne altyapı var ...

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
images.jpeg

:)

Şaka bir yana umarım gerçekten öyle bir olay vardır. Yoksa yine yıllardır olduğu gibi 16 megabit download, 0.71 upload hızına talim edeceğiz. Bence sorunun cevabını en iyi müşteri hizmetleri verir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hala alt yapısı olmayan semtler varmı bu çok tuhaf :/

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
evet var evimde 200 mbps download 20 mbps upload fiber var teknik servisim işyerimde 12 mbipt gün aşırı kopan bir ADSL var bak ev diyorum birde iş hanı diyorum 20 tane ofis var hepsi yanı şimdi bu altyapımıdır? memleketi evlermi kurtaracak ofisler mi? altyapı yok kardeşim yeni binaya babamda altyapı çeker altyapı dedigin eskiyi sürekli yenilersin o yüzden bizde yok %15 altyapı var demek için yeterli bi rakam değil

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
biladerim evimde 200 down 20 up var sen anlamıyosun galiba 20 yıllık iş hanını yenidenmi yıkıp dikelim alt yapı için? bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgından kurutlun yahu yeni binaya çevir yoldaki hurdacida çeker o hattı sana mantıklı geliyormu 200 mbps 130 lira ödüyecem fakat 12 mbit rezil internete 110 lira? neyin hakklı la bu 100 lira? altyapı cekmiceksen yenilemiceksen niye alıyosun parayi al 20 lira onun hakkı ama öyle degil hiç altyapı yenilemeyelim çünkü sök tak yeniden inşaa et masraflı iş biz eski sistemden çakalım millete aynı fiyatıu kar edelim altyapı yok yok bu ülkede yeni binalara fiber çekmek altyapı değil İNŞAAT işidir. nabacaz şimdi internet için 50 milyoın insan evini yıkıp yenindemi yapcak? kusura bakmayında çildirtiyor beni bu zihniyet az verginizin hakkınızın arkasında olun arayın sorgulayın ya bana dokunmayan yılan binm yaşasın dersen o yılan gelir boynuna dolanır.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
biladerim evimde 200 down 20 up var sen anlamıyosun galiba 20 yıllık iş hanını yenidenmi yıkıp dikelim alt yapı için? bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgından kurutlun yahu yeni binaya çevir yoldaki hurdacida çeker o hattı sana mantıklı geliyormu 200 mbps 130 lira ödüyecem fakat 12 mbit rezil internete 110 lira? neyin hakklı la bu 100 lira? altyapı cekmiceksen yenilemiceksen niye alıyosun parayi al 20 lira onun hakkı ama öyle degil hiç altyapı yenilemeyelim çünkü sök tak yeniden inşaa et masraflı iş biz eski sistemden çakalım millete aynı fiyatıu kar edelim altyapı yok yok bu ülkede yeni binalara fiber çekmek altyapı değil İNŞAAT işidir. nabacaz şimdi internet için 50 milyoın insan evini yıkıp yenindemi yapcak? kusura bakmayında çildirtiyor beni bu zihniyet az verginizin hakkınızın arkasında olun arayın sorgulayın ya bana dokunmayan yılan binm yaşasın dersen o yılan gelir boynuna dolanır.
Lütfen biraz sakin olarak yazın ben sizin mesajınızı bile okumamıştım cevap verdiğim mesajınız farklı mesajınızdı bakkala giderken acele ile yazdığım ve dikkate alamadığım için özür diliyorum.Öncelikle ben kendimden örnek verdim kimseye evinizi yıktırın gidin altyapı yaptırın demedim o iş devletin sorunu halkın sorunu değil belediyeler altyapı yapılmasını engelliyor engellemeseydi sizin 12 mbit kullandığınız evin altına döşenen altyapı şuanda evinizde kullandığınız 200 mbit ile aynı olurdu ek olarak daha yeni arkadaşımın evine fiber altyapı döşendi ve 1 gigabit internet için başvuru yaptı eğer belediyeler bukadar milleti düşünmeden hareket etmeyi bırakırsa bütün türkiyenin internetinin iyi olacağından eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...