İnternet bir kaç haftadır çok yavaş sizde de öyle mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar evimde wifi yok maalesef alt yapıdan dolayı ben de telefon interneti ile bilgisayara bağlanıyorum haliyle oyun oynuyorum ve internet hızım önceden max 50 ping görürken şimdi 80-300 civarı çok seri bir şekilde dakika başı artıyor hattım Turkcell böyle bir sorun yoktu aradım sordum bir sorun görünmüyor diyip duruyorlar en iyi türkcell çektiği için şuana kadar hep onu kullandım galiba bir çok kişide farklı operatör olmasına rağman internet hızı oldukça düşük bunun bir çözümü var mı? kaç kez paket bile değiştirdim telefondandır dedim başka hat taktım başka telefon kullandım ama değişen birşey yok çözümünü bilen kardeşlerim yardımcı olursa çok sevinirim.

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
benim ki de türk telekom aynı şekilde internet hızım baya yavaşladı bende türknete geçicem merak ediyorum acaba bi fark olacakmı.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Hocam bilgisayarının arkaplanda çalışan uygulamalar var ise kapat güncelleme falan yapıyor olabilirler. Bir sürü uygulama var sonuçta. Onun dışında benim de bir aralar wifim yoktu telefonumun interneti ile bağlanıyordum operatör de turkcell idi. 80-100-200 civarı ms değerlerini görüyordum sürekli. Normal bir şey yani bu ping değerin. Düzeltemezsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kesinlikle Turkcell Superonline kullanmama rağmen çok yavaş istanbulda.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bu aralar fiber geçiş yapılıyor ondan yavaşlama olmuş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...