BU aralar bütün operatörlerde yavaşlık varmışbenim ki de türk telekom aynı şekilde internet hızım baya yavaşladı bende türknete geçicem merak ediyorum acaba bi fark olacakmı.
ben oyun bile oynayamıyorum artıkKesinlikle Turkcell Superonline kullanmama rağmen çok yavaş istanbulda.
Zannetmiyorum ülke çapında bir yavaşlama var.Bu aralar fiber geçiş yapılıyor ondan yavaşlama olmuş olabilir.
Zaten fibere ülke çapında geçiyoruzZannetmiyorum ülke çapında bir yavaşlama var.
Türktelekomdan Türknete geçiş yaptım işte hızım 100 oldu upload da 7-8 civarıbenim ki de türk telekom aynı şekilde internet hızım baya yavaşladı bende türknete geçicem merak ediyorum acaba bi fark olacakmı.
ne zaman geçtinTürktelekomdan Türknete geçiş yaptım işte hızım 100 oldu upload da 7-8 civarı
6-7 ay oldu ya benimne zaman geçtin
Fiberlik durum olmadığını düşünüyorum fatura kesim tarihine yaklaşırken yaşanan yavaşlama gibi bir durum var tüm ülkedeZaten fibere ülke çapında geçiyoruz
bence o koto dolumu ile ilgili dicem ama kotada kalktı bilmiyorum :SFiberlik durum olmadığını düşünüyorum fatura kesim tarihine yaklaşırken yaşanan yavaşlama gibi bir durum var tüm ülkede
kotalı tarifeler hala varbence o koto dolumu ile ilgili dicem ama kotada kalktı bilmiyorum :S
Var ama süperbox larda var diye biliyorumkotalı tarifeler hala var
türktelekom 200 gb kota 176 tl aylık sınırsızı 330 tlVar ama süperbox larda var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?