İnternet bir kaç haftadır çok yavaş sizde de öyle mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Çok saçma iş yapıyorlar bence türktelekom altyapı yapıyor türknet altyapın ne kadar destekliyorsa veriyor yani burda fiberi olupta türktelekomda olan fazla para ödüyordur ben şuan 75tl cik ödüyorum bu hıza işte
altyapılar türktelekoma ait en yüksek hızı o verir diye bi efsane var türknette aynı altyapıyı kullanıyor oysaki hemde daha ucuz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ya 7-8 senedir uğraşıyorum biliyorsunuzdur alt yapıyı türk telekom yapıyor anasını satığımın türk telekomuna ne kadar gitsem'de mahallece imza toplasamda dilekçe versek bile hala alt yapı yapılmadı kapaklar var ama içi boş kaç kişi mağdur bu durumda ne yapıcağımızı şaşırdık zaten uzaktan eğitimler var 8mbit bir internete alt yapısız 160Tl istiyorlar saçmalığa bak ülkede ne yardım severlik ne de icraat var yazıklar olsun gerçekten bu başa geçenler yüzünden onların keyfi bizim çilemiz oldu şaka gibi 7-8 senedir alt yapı yapılcak diyorlar bu nasıl iş alt yapı yok diye internet alınmıyor zaten alt yapısız internetler SüperBox vs hepsi çok pahalı.

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben de türkcell wuperbox kullanıyorum bende de yavaş durumda

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
yurt dışında 1gb dowload 1gb upload 80 dolar.arada baya fark var

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ara sıra modemini resetle chrome kullanıyorsan opera tarayıcısı na geçiş yapmalısın. bunların azda olsa faydası olacaktır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benim internetim TürkTelekom ve çok iyi herhangibi sorun yaşamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben vodofone kullaniyorum ayni sorun bende de olmustu koye gidince hic ping sorunum olmuyordu sehirde surekli ping inip cikiyordu operatöru aradığımda sorun yok diyordu. Sanirim bunun sebebi baz istasyonlarindaki yogunluk ne kadsr cok kullanici varsa cevrenizde o kadar internet kalitei düşüyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benim Vodafone arada çok nadir son zamanlarda dediğin olayı yaşıyorum ama çok nadir dediğim gibi hallolur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...