Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani marka önericem ama bölgende en iyi hangi altyapı var onu sen araştırarak bulabilirsin. Tüm firmaların sitelerinde gez ve maksimum kaç mbps hız alırım tarzı bir kısım var sitelerde. Adresini girerek araştır derim. Seçtiğin firma için paket olayını ise şöyle hallet. Ya yetkilileri ara paket önermelerini iste sana özel yada şubesine gidip anlaş. İnternet üzeri paketler bazen kazık olabiliyor. Not: Ben bulunduğum bölgemde altyapısı olduğu için superonline tercih ediyorum.
Türknet altyapın varsa 100mbps ye kadar vaad ediyor yoksa max 35 mbps verebiliyor
Tt altyapısında tt kullanmanı önermek olur ne kadar sevmesek te
Çünkü bütun operatörler tt altyapısında
kablonet kullanıyorum yeterince makul bir fiyata 100mgbit internetim var ping veya download sorunumda yok ama bulunduğun bölgede fiber hattın olup olmadigini kontrol et
Kablonet var bende de 50 mbps net mevcut hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar malum havalar kötü gidiyor hala bir sıkıntı olmadı Kullandığım fakat de 50 mbps net + tv üst paket mevcut 76 tl gibi bir fiyat ödüyorum. 100 mbps olan paketi 89 veriyorlardı 50 yeterli diye almadım ( şehir dışına çıktığımdan almadım bir üst paketi )
türktelekom neti iyi yıllardır kullanıyorum bi sıkıntı çıkmadı baya pahalı bi paketini kullanıyorum aylık 200 tl filan veriyorum ama tavsiye ederim alabilirsin gönül rahatlığıyla
işte bu yüzden türknet int kaç mp olursa olsun 85 tl veriyosun çok hızlı ve ucuz ayrıca ilk ay bedava + 10 tl vererek tam en yüksek orada alabilirceğin hızı veriyolar bence türknet al ben şuan vodafone den türknete geçiyorum