İnternet hız problemi, çözüm arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar indirme hızım baya düşük geldi bana hız testine göre sizce de bir problem yok mu varsa da çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşım öncelikle internet hızını belirtmemişsin önceki hızına göre nekadar düşük olup olamayacağını bilmiyoruz.Ayrıyeten internetinde sıkıntı varsa bizim yapabilceğimiz pek birşey yok internetin hangi marka ise onun müşteri hizmetlerini arıyorsun burdaki yorumlardan bin kat daha faydalı olacaktır bundan emin olabilirsin.Ya da bulunduğun bölgede alt yapı çalışması olduğundan dolayı da internetin hızı bu olabilir biz bilemeyiz en temizi müşteri hizmetlerini ara beklemeden. Onlar detaylı bilgi vericektir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
türknet kullanıyorum 35 mbpsye kadar veriyoruz diyorlar ama nasıl oluyor anlamıyorum, hız testinde sürekli 50 55 mbps çıkıyor birşey indirince 0.3 0.8 mbps arası hız alıyorum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
türknet kullanıyorum 35 mbpsye kadar veriyoruz diyorlar ama nasıl oluyor anlamıyorum, hız testinde sürekli 50 55 mbps çıkıyor birşey indirince 0.3 0.8 mbps arası hız alıyorum.
Kardeşim birşey indirince internetın hızı elbette yavaşlar speedtest de düşük çıkar. O ara 1080p yada 720p de video izleyen biri varsa internetin hızı daha da düşük olur. İss ler speedtest yapmadan önce indirme vs yapmadan yapın diye bu yüzden diyor. Ayrıyeten benm kullandığım firma da anca 8 mbps ye kadar verebiliriz demişti(16 mbps paketini almıştım) benim burdaki altyapı iyi olduğundan 14 15 arası görüyorum en kötü 12 ye düşüyor.İndirme yapmadan birde speedtest atmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim birşey indirince internetın hızı elbette yavaşlar speedtest de düşük çıkar. O ara 1080p yada 720p de video izleyen biri varsa internetin hızı daha da düşük olur. İss ler speedtest yapmadan önce indirme vs yapmadan yapın diye bu yüzden diyor. Ayrıyeten benm kullandığım firma da anca 8 mbps ye kadar verebiliriz demişti(16 mbps paketini almıştım) benim burdaki altyapı iyi olduğundan 14 15 arası görüyorum en kötü 12 ye düşüyor.İndirme yapmadan birde speedtest atmayı dene
indirme yaparken speedtest yapıyorum 5 çıkıyor ama 0.3 ile indiriyor, senin dediğine göre 0.3 çıkması gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
türk telekom 24 mbps kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamıyorum şuan yaşadığımız durumdan dolayıda internetten yoğunluklar olabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynı sorun sureklı bendede oluyor ustelık gecelerı daha cok

Üye
6 HİZMET YILI
throttle uygulamasını dene bak netten crac li haline bende ya işe yaradı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeş indirdiğin sitede hız sınırı olabilir. başka yerlerde deneme yaparak kesin sonuca varabilrisin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer internetin 16 bit ise normal değil düşük müşteri hizmetlerini ara sadece benim internetim baya düşmüştü kablolarda sıkıntı vardır diye hepssini değiştirdim ortalama 200 lira masrafa girdim ama sorun yine devam ediyordu müşteri hizmetlerini aradım 2 dakkada verdi interneti :/

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
upload düşük müşteri hizmetlerini ara 600-700 arası olması lazım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
akşamları aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar indirme hızım baya düşük geldi bana hız testine göre sizce de bir problem yok mu varsa da çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi.
0.35 upload en düşük pakete göre bile normal değil dostum

Evin santrale uzaklığını bilmediğim için download normal mi değilmi bilmiyorum yani klasik söz ; altyapın desteklemiyor olabilir
Komşularının internetleri nasıl biliyor musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...