multi genre producer
Süper Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar kullandığım internet markası Türk Telekom, 3-4 sene civarı kullanıyorum ve benim internet ile pek fazla aram yok nedir nasıldır vesayri son araştırmalarıma göre biz aptalmışız onu farkettim babam ayda 89 tl ödüyor ve kullandığımız internet 800 - 700 Kbps'yi geçmiyor zaten kanser bir internet hızı kaç kere müşteri hizmetlerini arayıp söyledim düzelteceğiz diyor arıza kaydı oluşturuyor ondan sonra ise hala aynı örnek Whatsapp'dan duruma 15 saniyelik bir video attığımızda diğer cihazlarda donma oluyor yavaşlama oluyor hemde çok fena mesela Whatsapp'dan durumu örnek verdim herhangi bir yere bir şey atarken oyunda 2500 ping çıkıyor ben bunun normal olduğunu sanıyordum fakat normal olmadığını bugün anladım nasıl anladım derseniz instagramda bir post'da yorum gördüm adam epic gamesde ki gta 5'i 3 saate 40 gb indirmiş bunun nasıl mümkün olduğunu anlamadım bende daha 6 7 saat oldu 30 gb zor oldu yani açıkçası ne yapmam gerek? Bunu sırf GTA V Olayına bağlamıyorum internette hiç kimse bağlı olmadan sadece bilgisayar üzerinden speed test yaptığımda max 2 3 mbps çıkıyor fakat indirken max 1 mbps oluyor.
Boş yorumlar raporlanacaktır ve "müşteri hizmetlerini ara" & "modemi resetle" gibi şeyler söyleyenlerde raporlanacaktır burda internet ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazsın.
Boş yorumlar raporlanacaktır ve "müşteri hizmetlerini ara" & "modemi resetle" gibi şeyler söyleyenlerde raporlanacaktır burda internet ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazsın.