Onaylı Üye
Ben de turknetliyim ama yavaşlaması tam tersine hızlandı
bende 100mps kullaniyorum steamda daha 12 den yukarı çıkmadı indirme hızımbende bir sorun yok usta 100 mb lik paket kullanıyorum alt yapım 1000 destekliyor 110 120 lerde takılıyorum indirme hızım ise steamde 11 - 17 arası
Nasıl aldın ? Ben alamadım öyle belki şanstır.Fiber İnternet Geldi Ocakta Turknet 1000 mbps Diyor Tam Hizi Veremiceklerini Biliyorum Zaten Altyapi Turktelekomun 130-140 mbps Aliyorum 2-3 Defa İndirme Yaparken Fivem,Xbox İndirme Hizi 500 Megabyte 100 megabyte Gördüm Bunu Neden Veremiyorlar Bilen Varmi Şuan İndirm Hizim 11-13 Megabyte Arasi
i̇nterneti̇ hi̇zi̇ düşük olan oyun i̇ndi̇ri̇rken allah sabi̇r versi̇n zamani̇nda 100 300 ki̇lobytle i̇ndi̇ri̇yirdum 1 defa 1 megabyte gördügümde çi̇ldi̇rmi̇şti̇m şuan hi̇zdan gayet menunum valo 3 ms lol 3 ms cs 30-50 arasi ms aliyorum umari̇m en i̇yi̇ i̇nternet hi̇zi̇na kavuşursunuz
Valla Bilmiyorum Aradimda Belirli Bişey SöylemedilerNasıl aldın ? Ben alamadım öyle belki şanstır
Ne söylediler ki ? Acaba etraftaki kullanıcılar ile mi alakalı ? Etrafınızda çok fazla kullanıcı var mı ?Valla Bilmiyorum Aradimda Belirli Bişey Söylemediler