hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Hocam modem arayüzüne girip kurcamalan lazım kb/s diye görürsün zaten. Her modemde farklı bir arayüz ve bölüm olduğu için tam yardımcı olamamnasıl yapacagım ayar
Post automatically merged:
Hocam modem arayüzüne girip kurcamalan lazım kb/s diye görürsün zaten. Her modemde farklı bir arayüz ve bölüm olduğu için tam yardımcı olamamnasıl yapacagım ayar
Post automatically merged:
olabilirbu senden kynaklı olmaması lazım tamamen ttnet taraflı
8mbps almam gereken yerde 5.6 alıyorum geceleri de 3 mbps genel bir sorun bence buPost automatically merged:
60 mbps ye kadar alt yapım varmıs
valla bilmiyorum artık şu internet hızı konusunda kac yıldır bi mutlu olamadım8mbps almam gereken yerde 5.6 alıyorum geceleri de 3 mbps genel bir sorun bence bu
olabilir müşteri hizmetlerini aramanda bi fayda var durumu iza et8mbps almam gereken yerde 5.6 alıyorum geceleri de 3 mbps genel bir sorun bence bu
elektrik süpürgesimi bu neden geceleri kapatalımModemini geceleri kapatmanı öneririm 7/24 açık dırıyorsa modem ondan da yapabilir direk fişden çek bence
Türk net bence bende ttnet var alma ttnetEn iyi internet hizmetini kim sunuyor diye araştırmıştım. Şuanlık türknet ile turksat kablo arasında git gel yaşıyorum. Türknette sözleşme olmadığı için ona yakın istiyorum. Fikri olanlar?