Onaylı Üye
ben istanbulda oturmama rağmen altyapım 12 mbps oyunlarda pingim düşük olsa bile wifi birisi bağlanınca direk pingim çıkıyorsanmıyorum firmalar keriz değildir bence benim alt yapım 55 mbps ama paket 35 mbps ve ben hız testinede 34 e kadar çıkıyor bundan fazlasını alamam
benim alt yapıda yeni geldi zaten çok olmadı maalesef 20 m. istanbulda alt yapı bile doğru düzgün yokben istanbulda oturmama rağmen altyapım 12 mbps oyunlarda pingim düşük olsa bile wifi birisi bağlanınca direk pingim çıkıyor
prim için değilde direk trojen bulaştırmak için yapıyorlar bende bir kaç video izledikten sonra buraya geldim zaten güvenemdim pcye virüs bulaşsın istemiyorum.zannetmiyorum zaten prim için yapılan videolar ve yazılar diye düşünüyorum
aynen çok doğrubenim alt yapıda yeni geldi zaten çok olmadı maalesef 20 m. istanbulda alt yapı bile doğru düzgün yok
trojende bulaştırmak olabilir ama bir program sayesinde internet hızlandırma diye birşey olamaz sadece arkadaki veriyip kısıtlayıp belli uygulamalara verebilir oda bence hızlandırma değilprim için değilde direk trojen bulaştırmak için yapıyorlar bende bir kaç video izledikten sonra buraya geldim zaten güvenemdim pcye virüs bulaşsın istemiyorum.
Post automatically merged:
aynen çok doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?