İnternet kafede dosya indirince yönetici masaya bildirim gider mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün cok merak ettigim ve cok istedigim bir konu var: İnternet kafeye gideceğim çünkü bilgisayarım leş derecede kötü. Babam da YKS gireceğim icin almak istemiyor ve internet kafeye gidip ban atmayacak hilem var fakat Pancafe Pro ve Akınsoft gibi yazılımlarda PC'ye program indirince veya programı açtığım zaman herhangi bir bildirim gidiyor mu yönetici masaya? Bilginiz varsa ya da tavsiyeniz yazarsanız sevinirim. Malum işin ucunda dayak kaçınılmaz olabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
hiçbi şekilde gitmez ben lol script açıyodum oynuyodum bütün virüs programı defender falan kapat aç hileni kardeşim bişi olmaz

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mekandan mekana degisir kanki mahalle arasi internet kafeye giderken tabi bilinmez luks bir yere gidersen 90% anlarlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
mekan sahibinin kullandığı programlara bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merdiven altı bi yerse sorun olmaz ama Gideceğin yer elit bi yerse yani saati 80-100 tl arası bir yer ise Özel Programlar sayesinde bırak programa tıklamayı usb taktığın anda adamın masaüstüne .... nolu masa özel aygıt açtı diye yazı gelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
nerelere girdiğini görür ve ne yaptığını ama bildiirm gitmez

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
bu tür yazılımlar bilgisayara yüklenen her şeyi takip edebilir. Eğer bir program indirir veya çalıştırırsan, bu durum genellikle yöneticilere bildirilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...