Üye
insanlarda kanmasın bence satışta yapamaz
Çok şaşırılacak bir şey yok gibi insanlar şaşırtmıyor maalesef kidaha onceden forumda bahsetmistim bu konudan gecen gun yine ugradim ve gordum valorant lol pubg vs vs bu sitedeki hileleri belirli ucretler karsiliginda musterilerine ana bilgisayardan baglanarak aciyorlar gercekten benim zoruma gidiyor insanlarin boyle somurulmesi kimse kolay para kazanmiyor
Ben de franchising yapayım vuralım parayıbasit olarak anlatayım yapacağın iş belli sitedeki üst yetkili biriyle görüşüp o kafede hesabına giriş yapacaksın oradaki ip adresiyle giriş yapmış hesabı yada hesapları bulacaklar kalıcı banlayacaklar
Not : bende mi acaba hesabımı kiralasam aylık 10k dan![]()
İp adresi ile belli olur ancak sen kendi hesabını kiralama işine girme yoksa kiralık ban sahibi olursunbasit olarak anlatayım yapacağın iş belli sitedeki üst yetkili biriyle görüşüp o kafede hesabına giriş yapacaksın oradaki ip adresiyle giriş yapmış hesabı yada hesapları bulacaklar kalıcı banlayacaklar
Not : bende mi acaba hesabımı kiralasam aylık 10k dan![]()
morpheusa yazdım kanıtlayamadığım için bi yaptırımı olmayacak sanırımİp adresi ile belli olur ancak sen kendi hesabını kiralama işine girme yoksa kiralık ban sahibi olursun![]()
ma beleş dağıtıncada dedect olkuyoDaha önceden forumda bahsetmiştim bu konudan. Geçen gün yine uğradım ve gördüm: Valorant, LoL, PUBG vs. bu sitedeki hileleri belirli ücretler karşılığında müşterilerine ana bilgisayardan bağlanarak açıyorlar. Gerçekten benim zoruma gidiyor insanların böyle sömürülmesi, kimse kolay para kazanmıyor.