İnternet kafelerin eski tadı kaldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bugun ınternet kafeye gıttım eskısı gıbı gelmedı eskıden cok keyıflı toplanıp oyunlar cs ler half life lar oynardık sızcede eskı tadı hala varmı ?
Ya eski tadı olsa varya evde durmam evde ne güzel zamanlar geçirmişiz hiç farkında bile olmadan orada arkadaşlarımla geçirdiğim zamanı geri verin ya

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Küçükken gtasa da hile yazdırıyordum bilenlere :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eskiden giderdik metin2 knight oynayan abileri izlerdik nerde o günler 1.6 atardık

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
internet kafe serüvenim tam 2011 yılında bitti üniversiteye gittik geldik başka ilçeye taşındık derken ortam değişti zaten o zaman metin2 oynardık cs 1.6 oynardık ramazan aylarında geceleri sahura kadar 20 kişi cs 1.6 maçı atardık güzel günlerdi be çok fazla seçenek yoktu şimdi ki kadar şimdi seçenek çok ama topluca oyun oynayacak insanlar bulunamıyor maalesef 5 kişilik oyunların hepsi lol girsek 6. kişi dışarda kalıyor valo girsek aynı şekilde diğer gün o arkadaşımızın bizle girmek istemiyor doğal olarak tek başına giriyor bize dile getirmese bile aslında içten içe kırık oluyor maalesef ah eski günler ah

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam kalmadı ama kötüde olmadı bence daha temiz ferah ortamlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence şu yüzden olabilir eskiden gittiğin zaman küçük yaşdaydın oynadığın oyunları çok bilmiyordun büyük lerden izleyip ve oynarken övgü almak heyecan veriyordu şuan öven taraf biziz

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
artık eskisi gibi tadı yok hiç birşeyin internet cafeye gidiyorum ama ne arkadaş var ne abiler hiç birşey yok

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
pc çok ulaşılabilir olduğu için eski tadı kalmadı masa 5 i yarım saat uzatmak nasıl keyifliydi öyle be paramız max 1 saate yeterdi sonra oynayanları izlerdik

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eskiden okuldan kaçıp internet kafelerde 10 kişi wt girerdik.Nerde o günler.Kaybeden takım masa saatlarini ve gazoz ısmarlardı.Şimdi pandemiden dolayı çoğu kişi gitmiyor ben bile işim düşünce anca gidiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kalırmı kral sence herkes farklı kafada eski samimiyet desen oda yok internet kafelerde suan yasıtını arasan bulamazsın bile

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan nası eskiden oynadığımız oyunları oynamıyorsak net kafeler de öyle çünkü bence onları güzel yapan şey eski ortam ve oyunlardı..

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İnternet kafeler eski zamanlardakine kıyasla çok pahalı. Ayrıca eski zamanlarda kimsenin evinde bilgisayar yoktu olanında interneti yoktu. Onun dışında teamspeak dışında yaygın bir sesli konuşma uygulaması yoktu. wolftü, C.S. 1.6 gibi internet kafede dondurmasına oynayacak ruh kalmadı insanlarda artık. Şuan bunları yaşaması gereken çocuklar bu yaşta ülkenin durumunu düşünüyor yada ailesinin parası olmadığından gidemiyor. Artık evlerinde çoğu kişinin bilgisayarı da olduğundan o tadı almıyorlar. Ki eskiden kurduğumuz arkadaşlıkların yaptığımız aktvitelerin çoğunu yapmak hem pahalı hemde artık yok gibi bişey bunlar.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kesinlikle hayır zaten ülkede neyin zevki kaldı ki her şey eskiden güzeldi şimdi güzel hiç bir şey yok sadece sıkıntılar var

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bir saat olmuş 7 lira nasıl kalsın :( Ankara'da yaşayanlar bilir RIhtım'dan yemek yer Kızılaydaki internet kafelerde akşama kadar otururduk ah be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...