İnternet kafelerin eski tadı kaldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eskiden çok samimi ortam vardı. tek başıma gittiğim internet kafeden 5 kişi çıkmıştık ama şimdi zor öyle arkadaşlıklar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İnsanlar aynı değil geçmiş mazi o dönemler anlatılmaz be hocam yaşanır saati 50 kuruştu sarı kola alırdım 25 kuruş 25 kuruşa cips her şeyin bir değeri vardı insanlık vardı internet kafecinin açtığı İsmail YK şarkıları... Dale don dale gibi... Hüzünlendim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herkesin evinde istediği oyunlar var, ya arkadaşlarla yan yana oynamak için giden gidiyordur ya da fakirdir.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bugün ınternet kafeye gıttım, eskısı gıbı gelmedı. Eskıden cok keyıflı toplanıp oyunlar CS'ler Half-Life'lar oynardık. Sızce de eskı tadı hâlâ var mı?
Yok be dayı. Eskisi gibi olmadığının en bariz örneği cafe sahiplerinin samiyetsizliğinden çıkarabilirsin. Nerede o "Abi lütfen bi 10-20 dakka daha" dediğimiz, sonrasında ufak çaplı bi atışmadan sonra onayını alıp face den sevgiline yazmaya devam ettiğin o samimi günler. Özlendi :')

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Eski kafelerde genelde hep ucuz mal olduğu için samimi bir ortam oluşuyordu .Çarlarımız sürekli çalınıyordu falan güzel günlerdi

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eski tadi nerde counter strike kutuk atardik metin2 oynardik :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...