Bildiğim kadarıyla 24mbps download adsl türk telekom internetim var. altyapım da bildiğim kadarıyla vdsl 65mbps destekliyor. fiber yok. 2 haftadır falan internet deli ediyor. ara ara bağlantı gidiyor, ağda oturum aç diyor, 2 3dk sonra tekrar geliyor. onun dışında internet varken valorantta 18ms'den 2000ms'e çıkıyor ping. Ki ben hayatımda böyle ping görmedim, normalde daha önceki zamanlarda pingim yüksek olduğunda her şey takılırdı ve eğer yeterli seviyeye çıkarsa oyundan düşerdim. Şuan 2000ms'de bütün oyuncuların hareketleri canlı, oyun donmuyor pingimin değişimini gözlemleyebiliyorum chatte gecikme yok ancak benim eylemlerim tabii ki gerçekleşmiyor, ara ara ışınlanıyorum falan. kablolu kablosuz fark etmiyo bu arada flat (cat kaç hatırlamıyom) bi ethernet kablom var onu bağlıyorum aynı problem yine oluyor. (kabloyu ilk aldığım zamanlar 8ms sabit oynuyordum.)
Not: problemin başlamasıyla evin bi alt katındaki çalışma (tadilat), hemen hemen aynı zamanda başaldı.
Not: problemin başlamasıyla evin bi alt katındaki çalışma (tadilat), hemen hemen aynı zamanda başaldı.