İnternet Kopma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar her sorunda buraya geliyorum vallaha müsteri hizmetleri gibi habire gelıyorum ama yardımcı olacak baska kimse yok sabahtan beri modem üzerindeki internet
ışıgı gidip geliyor arıyorum sorun yok modemi aldım çatıya çıktım gene sonuç yok napacagımı şaşırdım yardım edin :D + Ping sorunuda bundan oluyormus diye söylediler modem ne kadar etki

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hangi operatör?

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Aynı sorunu Vodafone de yaşadım ilk 3 ay Ping normal sonraki 17 ay full 120 Ping

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hollandada 1 ping bile yetmiyor, modemin yanmış, eğer modemin kablolarından başka güç kaynağı kullandıysan düşük veya yüksek modeminin default voltunu takman gerek ama şimdi bir işe yaramaz en iyisi yeniden modem almak ben bu sorunu modemde 2 defa yaşadım şu an 3. modemimde yaşıyorum en iyisi modemin kendi aparatlarını kullanmak haaa eğer tivibu gibi digiturk vb. internet gerektiren uydular kullanıyorsan onlar da yapar

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
bendedwe oldu daha 3 gün önce türktelekom kullanıyorum arkadaki dls kablosundan kaynaklanıyor çalıştığı bir yer buldum işaretledim o konumda çalşıyor hep çalışmazsa kabloyu az oynatıyorum oluyor

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Modemde sıkıntı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...