İnternet Kutusu Adlı Firma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu firmayı kullananlar varmı aranızda? Var ise şikayetleri, önerileri veya farklı internet sağlayıcı markası varmıdır. Şuanda anlık olarak Milleni.com kullanıyorum. Değiştirme isteğim 149.90₺ olan fatura müşteri bilgilendirmesi yapılmadan 239.90₺ ye çekilmiş. Ve aldığım pakete göre diğer firmalar ile karşılaştırılacak olursak fiyat biraz yukarıda kalıyor.

İyi akşamlar.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Taahhütsüz abonelik sağlayan her firmada mutlaka arttırım olur, taahhüt olmadığı için istediği gibi arttırma hakkına sahip oluyorlar sabit fiyat istiyorsan bölgende hangi altyapı varsa telekom veya superonline vs direkt onlardan abonelik bağlatsan daha iyi olur. Şuanda comnet,turk.net ve netspeed gibi firmalar var özellikle netspeed den de memnun olanları gördüm bende yarın bir gün ona geçme düşüncesindeyim kaldıki ben taahhütlüyüm ama fiyatlar gene yüksek.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Böyle bir şey zaten bu ülkede normal millet kafasına göre fiyat arttırıyor taahhütlü olsaydın bu olay yaşanmazdı diye düşünüyoorum tamamen taahhüt olayı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adını sanını bilmediğin bir yerden hizmet almayacaksın benim düşüncem bu. Ama sağlam referans bulmuşsundur kullanan deneyen vardır tavsiyesiyle alırsın. Ha bana kalırsa Türk Net güzel ben gayet memnunum. Tabiki herkesin kendine göre tecrübeleri var iyi ya da kötü. Bu yaşıma kadar hepsini denedim 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen tüm sağlayıcılar aynı cacık.. Ben taahhüt sevmiyorum, çünki bir sıkıntı yaşandığında basıp suratlarına kapatamıyorsun mahkum oluyorsun. Sonra yok cayma bedeli varsa modem, tw cihaz iadesi, onun bunun ödemesi vs vs baş ağrısı olmasın diye tercihim ve tavsiyem Türk Net.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Taahhütsüz operatörler sana belli bir süre belli fiyat taahhüt etmediği için kafasına göre istediği zaman fiyat arttırabilir. Ona yapacak bir şey yok. Daha uygun isslere geçebilirsin veya tt ve superonline gibi taahütlü bir issye geçebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şuanda VDSL kullanıyorum netspeed de VDSL tarifesi güzel uygun geldi 100download veriyorlar şuanda millenicom da verdiğim paranın %40ına

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tahaahsutse iptal edebilirsin knk boyle seyler cok normal turkneti oneririm alt yapin iyisi fiyati uygun ve hizi da iyi bu markalarda baskalarina guvenme agam yaparlar oyle seyler

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kablotv varsa yaşadığın şehirde bakabilirsin

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Böyle bir şey zaten bu ülkede normal millet kafasına göre fiyat arttırıyor taahhütlü olsaydın bu olay yaşanmazdı diye düşünüyoorum tamamen taahhüt olayı
Aslında ülke ile pek alakası yok , Türk milleti olarak elimize tutuşturulan yada dijital ortamda bize sunulan anlaşma metnini okumadan kabul ettiğimizden dolayı bunları yaşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...