İnternet kutusu ve Alt yapi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler önceden de konu acmistim
Simdi biz 3 hafta önce taşındık evimizde alt yapi ve internet kutusu yok.Türk telekom müdürlüğüne basvurduk ne zamana gelir dedik 2,3 yıl dedi bir arkadaşım var başvurdu 2,3 aya geldi. Binada şuan 2 kişi başvurduk ne yapacağım bilmiyorum onerilerinizi söyler misiniz bildikleriniz felan varsa?

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
altyapı olmaması kötü olmuş 1-2 yıla gelir bence

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
o nasıl bina bro bu zamana kadar kimse telefonda mı bağlatmamış ? ilginç

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evine uydu internet bağlanıyor mu onu araştır. Kuzenimlerde altyapı yok, evlerinin damına cihaz taktılar uydudan bağlanıyor. İnternet hızı falan oldukça güzel oyunlarda ms sorunu yaratmıyor.

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evine uydu internet bağlanıyor mu onu araştır. Kuzenimlerde altyapı yok, evlerinin damına cihaz taktılar uydudan bağlanıyor. İnternet hızı falan oldukça güzel oyunlarda ms sorunu yaratmıyor.
öyle birşey oldugunu bilmiyordum söyledigini için teşşekür ederim :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
o nasıl bina bro bu zamana kadar kimse telefonda mı bağlatmamış ? ilginç
Bina bizim 4 ay önce yapımı bitti
Post automatically merged:

Nasıl olacak? Uydudan nasıl int çekilir bilemem

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yapacak bir şey yok sadece beklemelisin çünkü elden bişe gelmiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bizdede ona benzer bir sorun var port sıkıntısı var tahminen 3-5 aya yapabilirler diye düşünüyorum.

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fıyatları bıraz tuzlu ama altyapı gelene kadar Turkcell Superbox ıle ıdare edebılırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iş arkadaşım da aynı sıkıntıyı çekmişti 6 ay sonra geldi bende basvurdum banada dediler alt yapı yok diye az araştırma yaptım yerel bir internet sağlayıcı vardı çatıya geldi baktılar anten taktılar bunların ana anteni gördü bu şekilde 1 sene kullanmıştım sende bunu araştır istersen

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bu Tür Zahmetlerden Seni Kurtarayım , Dinle;

Türk Telekom , NamıDeğer TTNET Müşterisinin Ve Kitle Oranı Fazla Olduğu İçin Bu Tür Şeyleri Hiç Umursamıyor Peki Ben Hızlı Bir Şekilde Evime Modem V.b Bağlatmak İstiyorum TürkNet Veya Turksad Kablo Net'e Başvurabilirsin 3 Gün İşlem 4 Gün Kurulum Bende TTNET'dim Kablo Net'e Geçtim Şimdi İnternet'im Mis Gibi . Ben Söyledim Söyleceğimi İyi Akşamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...