turknet tarzıİnternet wifi derken turknet netspeedmi kastediyorsun? Yoksa uydu net tarzımı
ya tam onun fiyatlarını bilmiyorumda bana aylık 50 lira civarı lazım çünkü çok kullanmıyorum ve tek yaşıyorum 80 -90 lira vermek istemiyorumsuperonline fiyatları çok yüksek değil
Netspeed tercih et turknete zam yoldaturknet tarzı
türk telekom ve süper online yarısıyor ama türk telekomun adı cıktı yavaş filan diye parayı cok takmıyorsan süperonlne al kafan rahat olsun derimKonuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ucuz fazla hızlı olmasına gerek yok bir internet w-fi öneriniz varmı rica etsem ?
parayı takıyorum kral ya ucuz olması lazım fazla hızlı olmasıda önemli değil benim içintürk telekom ve süper online yarısıyor ama türk telekomun adı cıktı yavaş filan diye parayı cok takmıyorsan süperonlne al kafan rahat olsun derim
fiyatı nedir hocamturk net kullanıyorum çok memnunum
değişik bikaç net ismide gördüm forumda işte cayma bedeli yok filan dediler evinin orda onun gibi şeylerin alt yapısı varsa onlarıda araştırabilirsinparayı takıyorum kral ya ucuz olması lazım fazla hızlı olmasıda önemli değil benim için
bunun gibi bilinmediklere güvenilirmi ya cayma bedeli hakkında bilgin varmı?Turknet
Netspeed bunun fiyat aralıkları ne kadar peki ucuzmu ve ilk defa duydum adınıNetspeed tercih et turknete zam yolda