Onaylı Üye
ama hız biraz önemli bro kanser olursun yoksaya tam onun fiyatlarını bilmiyorumda bana aylık 50 lira civarı lazım çünkü çok kullanmıyorum ve tek yaşıyorum 80 -90 lira vermek istemiyorum
ama hız biraz önemli bro kanser olursun yoksaya tam onun fiyatlarını bilmiyorumda bana aylık 50 lira civarı lazım çünkü çok kullanmıyorum ve tek yaşıyorum 80 -90 lira vermek istemiyorum
turknette cayma bedeli varmı ?bunun gibi bilinmediklere güvenilirmi ya cayma bedeli hakkında bilgin varmı?
taahüt yok türk net deturknette cayma bedeli varmı ?
hız önemlide oyun oynamıycam ki zaten ben google girsin yeterama hız biraz önemli bro kanser olursun yoksa
bazen googleye bile girerken ben kanser oluyorum öyle düşünhız önemlide oyun oynamıycam ki zaten ben google girsin yeter![]()
aynen turkneti pek öneren yok saolasın adamsın yazın içintürknetden uazk dur fatura kitlerler ise müşteri hizmetleri yok tığış tıpış ödetiyorlar![]()
evet büyük ihtimal ona bakıcam ama altyapı sorunu var yaşadıgım yerde sıkıntı çıkarabilir bi görüşeyim teşekkür ederimSuperonline çok iyi kardeşim
birşey değil öneren olduğu kadar önermeyenide var ama kitlesi birden artıp birden düştü uzak dur bizim arkadaşa ödenmemiş fatura var diyerek 1 k kitlediler zor kurtuldularaynen turkneti pek öneren yok saolasın adamsın yazın için![]()
kardeşim ttnet felan kullanan arkadaşlarım var memnun değiller superonline ın düşük megabitli paketlerini kullanabilirsinKonuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ucuz fazla hızlı olmasına gerek yok bir internet w-fi öneriniz varmı rica etsem ?
1 k ne demek ya aman benden uzak olsunlar zar zor geçiniyoruz zatenbirşey değil öneren olduğu kadar önermeyenide var ama kitlesi birden artıp birden düştü uzak dur bizim arkadaşa ödenmemiş fatura var diyerek 1 k kitlediler zor kurtuldular![]()
aynen bende ttnet kullandım kopuklar oluyor süreklikardeşim ttnet felan kullanan arkadaşlarım var memnun değiller superonline ın düşük megabitli paketlerini kullanabilirsin
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ucuz fazla hızlı olmasına gerek yok bir internet w-fi öneriniz varmı rica etsem ?