Turktelekom kullanıyorum gayet memnunumÖnerdiğiniz bi hızlı internet var mı şuan da kullandığınız?
Ticket açmak yerine Türknet online işlemler menüsünden Teknik & Destek ordanda Teknik bilgiler kısmından bağlantıyı yenile dersen en fazla 5 dk de düzelecektirönce alt yapına baktır Türkcell vodafone falan alt yapısı varsa uygun fiyata yüksek hızda internet sağlıyorlar türkneti önerebilrim ama sürekli sorun yaşıyorsun söyleyim ben memnun gibiyim ama 5 günde bir bi sıkıntıdan dolayı ticket açıyorum ve araştırdığım kadarıyla bu sorunları yaşıyan tek ben değilim. En basit sorunlarımdan biri sık sık elektirik gidiyor ve geri geldiğinde hız 100 mps den 50 ye düşüyor ticket açıyorum 2 3 gün sonra falan düzeliyor
knk her türlü super online bana bi kampanya subdular aylık 170 tl yanına tablet samsungun tableti efsane bi operatör tavsiye ederimÖnerdiğiniz bi hızlı internet var mı şuan da kullandığınız?
kanka teknik destekde teknik bilgiler yok yanlız bağlantı yenilenmiyorTicket açmak yerine Türknet online işlemler menüsünden Teknik & Destek ordanda Teknik bilgiler kısmından bağlantıyı yenile dersen en fazla 5 dk de düzelecektir
kanka teknik destekde teknik bilgiler yok yanlız bağlantı yenilenmiyor
Bak teknik bilgiler bölümü yok kankam
O zaman bir şey diyemem benim hız düştüğü anda buu yapıyorum düzeliyoBak teknik bilgiler bölümü yok kankam