İnternet paketleri sizce de çok pahalı değil mi 15 mpbs internete 100 TL ödüyorum ve bu durum aşırı can sıkıcı fiber internet hattı var 15 mpbs indirme yapıyorum. Tamam 100 TL 11-12 euro olabilir ama Türkiye şartlarında cidden bu hıza bu fiyat çok pahalı önerebileceğiniz internet firma/paketleri var mı?
Hocam merhaba alt yapın varsa 100 tl ye superonline den çok güzel 100 mbps internet satın alabilirsin ama türknet almanı önermiyorum ben 100 mbps türknet kullanıcısıyım sadece 40 mbps sini alabiliyorum ve upload 3 sürekli internet kesiliyor pek memnun olduğum söylenmez önerim bu
Adresimi sorgulattım 35 mpbs'e kadar destek olduğunu öğrendim TürkNet sitesinden ancak internet yavaşlamaları veya söylenen hızda internet servis edilmediğini çok fazla duydum sence denemeye değer mi ?
Adresimi sorgulattım 35 mpbs'e kadar destek olduğunu öğrendim TürkNet sitesinden ancak internet yavaşlamaları veya söylenen hızda internet servis edilmediğini çok fazla duydum sence denemeye değer mi ?
ya bir arkadaşım kullanıyordu gayet memnundu fakat mesela internetin koptu bağlantı kesildi gelmedi yardım için müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun. müşteri hizmetleri yok denecek kadar az. eposta yoluyla falan bakıyorlar sanırım o da uzun bi süreç bu türknet'in kötü bir yanı. diğer iyi yanı ise taahhüt olmaması. bence denemeye değer. beğenmezsen iptal edersin dostum bol şanslar <3
Türk Telekom Kullanıyorum Ayda 100 tl veriyorum ama hiçbir hız yok 800 kb hızla iniyor aradık kabloda sıkıntı var dediler yaptırmadık zaten yakında taşıncaz
you have no idea how is it to be in my country internet package here are expensive as college fee and ping is high as sky, can you imagine playing apex legend at 800 to 2000 ping, its insane. well you can listen to your country mates and use their recommendations
türktelekom 35mbps lol de 13ms cs de 50ms speedtest te en yakın sunucuya 5ms 120 veya 110tl civarı bir şey hem ping hem hız olarak güzel fiber lazım tabi