Millenicom vs TurkNet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, şu an 16 Mbps Superonline ADSL kullanıyorum ama yakında taahhütüm bitiyor sonunda. TurkNet'e ya da Millenicom'a geçmeyi planlıyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? TurkNet'te Türk Telekom altyapısı var, 170 TL 75Mbps destekliyor adresim en fazla. VDSL Millenicom da ise Superonline altyapısı, 100 Mbps fiber veriyor. Adresimde Superonline fiberin olup olmadığını bilmiyorum ama şu anlık ve o da 170 TL.

Benim buradaki sorum ise Superonline altyapısından memnun olmam yani Superonline'de bu zamana kadar çok fazla internet kesintisi yaşamadım. Üstüne ping değerlerim genel itibarıyla çok iyiydi. LoL'de 11 ms diğer online oyunlarda 30-60 arası alıyordum oyundan oyuna değişmekle beraber. Şimdi TurkNet'e geçersem Türk Telekom altyapısından emin değilim. Bir de hangisinin müşteri hizmetleri daha verimli? Bilmiyorum, siz hangisini önerirsiniz? Millenicom mu TurkNet mi tercih edilmeli?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kesinlikle her zaman türkneti öneririm. hem kaliteli hizmetleri var internet hızın ne alıyorsan o sabit bir şekilde kalıyor. türk telekom gibi internet hızını durduk yere düşürmüyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben türktelekom kullanıyorum gayet iyi yani lolde 8 ms sabit 180 yada 200 tl olması lazım

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Turknet. Altyapi saglam ise tercih edebilirsin

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
merhaba şuan 16mbps superonlien adsl kullanıyorum ama yakında taahhütüm bitiyor sonunda. Türknete ya da Millenicoma geçmeyi planlıyorum sizce hangisi daha iyi olur türknette türk telekom alt yapısı var 170 tl 75mbps destekliyor adresim en fazla vdsl millenicomda ise superonline altyapısı 100mbps fiber veriyor(adresimde superonline fiber var mı bilmiyorum ama şu anlık) ve o da 170tl benim buradaki sorum ise superonline altyapısından memnun olmam yani superonlinede bu zamana kadar çok fazla internet kesintisi yaşamadım üstüne ping değerlerim genel itibariyle çok iyiydi lolde 11ms diğer online oyunlarda 30-60 arası alıyordum oyundan oyuna değişmekle beraber şimdi türknete geçersem türk telekom altyapısından emin değilim bir de hangisinin müşteri hizmetleri daha verimli bilmiyorum siz hangisini önerirsiniz millenicom mu türknet mi ?
superonline değişme mük 0 kesinti

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka eğer altyapında sıkıntı yoksa vodofone öneririm sebebi ise müşteri hizmetleri çok hızlı sorun olsada çözlüyor zaten hemen.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çoğu kişi türktelekom sevmiyor ama bizde türktelekom var gta v inerken valorant max ping 30 20 kanka altyapınız iyiyse öneririm

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
TürkNET hem sınır derdi yok. tek bir fiyata alabileceğin en yüksek internet hizmetini alıyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kablo net fiber derim, ne kesinti, ne kasıntı, muadillerine göre fiyatı da uygun, tv de var. ben 2 yıl kullandım, tt net yanında halt etmiş. modemi de gayet güzel, sinyal vs yeterli. taşındım, alt yapı yokmuş yeni evimde mecburen ayrıldık kendisiyle.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ben turknet kullanıyorum bana göre gayet iyi hızında sorun yaşamadım. altyapı sorgula varsa baglayabilirsin öneririm

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
tabii ki türknet tek fiyat alabileceğin maximum hız. bu konuyu bence tartışmaya bile gerek yok benim için :D

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Türknet tam olarak f/p. müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz sıkıntı ama

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Tamamen alt yapıya bağlı birşey bu eğer alt yapın iyiyse 2side iyi çalışır.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
milennicom kötü ya türknet altyapısı varsa net türknet der geçerim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba, şu an 16 Mbps Superonline ADSL kullanıyorum ama yakında taahhütüm bitiyor sonunda. TurkNet'e ya da Millenicom'a geçmeyi planlıyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? TurkNet'te Türk Telekom altyapısı var, 170 TL 75Mbps destekliyor adresim en fazla. VDSL Millenicom da ise Superonline altyapısı, 100 Mbps fiber veriyor. Adresimde Superonline fiberin olup olmadığını bilmiyorum ama şu anlık ve o da 170 TL.

Benim buradaki sorum ise Superonline altyapısından memnun olmam yani Superonline'de bu zamana kadar çok fazla internet kesintisi yaşamadım. Üstüne ping değerlerim genel itibarıyla çok iyiydi. LoL'de 11 ms diğer online oyunlarda 30-60 arası alıyordum oyundan oyuna değişmekle beraber. Şimdi TurkNet'e geçersem Türk Telekom altyapısından emin değilim. Bir de hangisinin müşteri hizmetleri daha verimli? Bilmiyorum, siz hangisini önerirsiniz? Millenicom mu TurkNet mi tercih edilmeli?
şoknet daha ucuz, tavsiye ederim

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

Abi vodafone tavsiye ederim en az bir kez dene

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
altyapı'ya göre değişir tabi ama türknet hız olarak cidden diğerlerinden çok üst düzey

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
türknet lol 5 ms sabit dostum o kadar büyük bir alt yapımda yok emin ol pişman olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...