Onaylı Üye
Aynen internet öğrenebiliyo alt yapıyı aramasına gerek yokalt yapın önemli ara müşteri hizmetlerini alt yapını sorgulat boş yere para verme fazladan
nereden öğreniyoruz ne kadar çeke bileceğimiziAynen internet öğrenebiliyo alt yapıyı aramasına gerek yok
internet yine kotalıya mı döndü35 mbps internet hızı kullanıyorum memnunum ben türk telekom ayda 125tl veriyorum 200GB KOTALI şuan internet sınırsız 300 400TL çıkmış
durumuma göre bunu tercih etttim mbps yükseltmen çok iyi videolar ben hep 1080p izliyorum donmadan
Aynen kotalı 200GB Benim sınırsız baya pahalınereden öğreniyoruz ne kadar çeke bileceğimizi
internet yine kotalıya mı döndü
doğrudur ucuz bir şey yok ben super box kullanıyorum fiyatlar uçmuş alt yapı bekliyorum kablolu içinAynen kotalı 200GB Benim sınırsız baya pahalı
Alt yapı sorgulamadan türknetin bakabilirsin max kaç alabileceğine ben 65mbp alıyorum ama 50 ile 75 mbp paketler olduğu için 50 kullanıyorum onda da 47mbp download 8 upload alıyorum 2-3mb download düşüklüğü oluyor.öncelikle selamın aleyküm 24 mb gipernet internet kullanıyorum 105 tl ye türktelekomdan bunu 107 tl ye 35 mb 120 tl ye 50 mb ye çekebiliyorum fakat 24 olan paketimde 16mb en fazla 20 yi görüyorum acaba yükseltirsem bi değişiklik olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?