İnternet Sağlayıcısı Tavsiye Edermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
*TurkNet almayı düşünüyorum ama emin de değilim kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Emin olmama nedenim TurkTelekom altyapısını kullanması.

*TurkNet dışında önerebileceğiniz internet sağlayıcıları varsa onları da söyleyebilirsiniz.

*TurkNet 35mpbs internet vaat ama emin olamıyorum kullanan arkadaşlar vaat edilen hızı alıyorlar mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Üye
7 HİZMET YILI
ttnet donsa falanda en bilinirlik açısından intnernet sağlayıcı ttnet derim

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Turkcell Superonline önerebilirim verdikleri hızın kesinlikle altını görmedim

edit:TurkNet Çok iyi Bir İnternet Sağlayıcısı Verdikleri Hız Çok Tatmin Edici Ankarada Oturan Bir Arkadaşım TurkNet Kullanıyor Onlara Gittiğimde Farkı Görebiliyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben KabloNet kullanıyorum oda iyi

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eğer türknet aktif altyapı hizmeti sunuyorsa(35 mbps ve sınırsız akk) al derim.Yine altyapın varsa kablonet de gayet kaliteli müşteri hizmetleri,teknik destek açısından hızlılar.
Not : 2019'a girmeden alsan iyi edersin,türk telekomdan sonra gözüm korktu.
@ImJazabela

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eğer türknet aktif altyapı hizmeti sunuyorsa(35 mbps ve sınırsız akk) al derim.Yine altyapın varsa kablonet de gayet kaliteli müşteri hizmetleri,teknik destek açısından hızlılar.
Not : 2019'a girmeden alsan iyi edersin,türk telekomdan sonra gözüm korktu.
@ImJazabela

Türknet aktif altyapısında değilsen sana 35 mbps down , 2 mbps up ve sınırsız akk veriyor. Yanlış bilgi vermeyelim. Eğer Türknet aktif altyapısında isen simetrik olarak 100mbps down, 100mbps upload alıyorsun.
Ek olarak konu sahibi Türknet'in TurkTelekom altyapısı kullandığını iddia etmiş. Zaten Türkiye'deki bütün servis sağlayıcıları birkaç sene öncesine kadar Telekom altyapısını kullanıyordu. Fakat son bir kaç senedir bu işe ciddi yatırımlar yapıldı. Şuan Vodafone kendi altyapısını oluşturmaya başladı. Ek olarak Türknet'in azımsanamayacak biçimde "YAPA" adı altına kendi altyapısı var.

Hangisini öneriyorum ?
Ben bu zamana kadar neredeyse "bütün" internet sağlayıcılarını kullandım. Sadece kablonet, uydunet kullanmadım diyebilirim. İçlerinde beni en çok memnun eden Kalitesiyle, kesintisiz internetiyle, az pingi ile "VODAFONE NET" olmuştur. Fakat tahattütüm bittikten sonra bana yamuk yaptıklarından dolayı geçen sene Türknet'e geçtim. Şuan iki evimde de Türknet bağlı. Gayet mutluyum. AKN yok, süper hızlı ve fiyatı oldukça mükemmel.

Memleketteki evimde: Ayda 65 TL, 50MBPS DOWN 4 MBPS UP - YAPA Değil (Uzun telefon görüşmeleri neticesinde 35mbps down hızını 50 ye, 2mbps up hızını 4mbps çektim herhangi fiyat farkı vermeden.)
İstanbulda'ki evimde: Ayda 80 TL, 75MBPS DOWN 4 MBPS UP - YAPA Değil (+15 TL vererek paketimi yükselttim.)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Eğer Türknet seçersen çok ucuza, gayet güzel , akk siz bir internetin olur. Vodafone seçersen 65-70 TL civarına 50mbps 150gb AKK li paketler var. Vodafone'nin Türknet'e karşı tek avantajı telefonla arayabileceğiniz müşteri temsilcileri bulunması :D

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türknetin kullanıcı hattı yok. İnternetin kesildiğinde birkaç gün internetsiz kalabilirsin yani.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
beyler türknete geçin taahhütünüzün 120 tlsini ödüyor üstüne vereceğim referans koduyla kayıt yaparsanız 1 ay da bedava hızınıza göre 16,35,100 mpbs ye kadar akn siz kullandırıyor 15 günde 170 gb kullanmışım hızımda 30 un altına düşmüyor ping komik gelecek çoğunuza sadece 6 :D
Davet kodu : RDD25RT59GNE
davet linki :
fatura fiyatı sadece 65 lira .
Ping sabit 10 un üstüne çıkmıyor ve akn taahhüt olmaması büyük avantaj . en fazla denersin bğenmezsen iptal etme şansın var yolladığım kodu belirtirsen hem sana hem bana bir ay bedava geliyor.

Ben de türknet aktif altyapısında değilim türktelekomun vdsl altyapısıyla hizmet veriyorlar ama gayet memnunum bu zamana kadar bi sıkıntı olmadı. o fiyatları türktelekom kesinlikle haketmiyor.

He bu arada tek interneti routerlar aracılığıyla 4 modemde dağıtıyorum 3 ayrı evde kullanıyoruz hızım 26 nın altına düşmüyor ortak kullanımda. geceleri diğer evler kullanmazken 34 civarında dolaşıyor benim hizmet 35 'e kadar bu arada.

15 günde 170 gb kullanmışız :D :D daha ne diyeyim ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben de türknet aktif altyapısında değilim türktelekomun vdsl altyapısıyla hizmet veriyorlar ama gayet memnunum bu zamana kadar bi sıkıntı olmadı. o fiyatları türktelekom kesinlikle haketmiyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Afyonkarahisar/Emirdağ'da yaşıyorum. Türk Telekom 2.4 Mbps internetim var memnunum 150GB kotalı. Ama çok pahalı. Türknet altyapısı nasıldır sizce?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
TürkNet kullanmıyorum ama olumlu şeyler duydum. Superonline (Türkcell) kullanıyorum ama bir arkadaşın dediğinin aksine verdikleri hızın çok altında. TTnet kullandım daha önce memnun kalmadım aynı şekilde. Kontratım bitince Türknet ya da Kablonet e geçmeyi planlıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
TTnet müşteri hizmetlerini aradım az önce 1 sene daha taahhütüm varmış cayma bedelide 1500 TL ağlıyorum şuan ....

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Türknet aktif altyapısında değilsen sana 35 mbps down , 2 mbps up ve sınırsız akk veriyor. Yanlış bilgi vermeyelim. Eğer Türknet aktif altyapısında isen simetrik olarak 100mbps down, 100mbps upload alıyorsun.
Ek olarak konu sahibi Türknet'in TurkTelekom altyapısı kullandığını iddia etmiş. Zaten Türkiye'deki bütün servis sağlayıcıları birkaç sene öncesine kadar Telekom altyapısını kullanıyordu. Fakat son bir kaç senedir bu işe ciddi yatırımlar yapıldı. Şuan Vodafone kendi altyapısını oluşturmaya başladı. Ek olarak Türknet'in azımsanamayacak biçimde "YAPA" adı altına kendi altyapısı var.

Hangisini öneriyorum ?
Ben bu zamana kadar neredeyse "bütün" internet sağlayıcılarını kullandım. Sadece kablonet, uydunet kullanmadım diyebilirim. İçlerinde beni en çok memnun eden Kalitesiyle, kesintisiz internetiyle, az pingi ile "VODAFONE NET" olmuştur. Fakat tahattütüm bittikten sonra bana yamuk yaptıklarından dolayı geçen sene Türknet'e geçtim. Şuan iki evimde de Türknet bağlı. Gayet mutluyum. AKN yok, süper hızlı ve fiyatı oldukça mükemmel.

Memleketteki evimde: Ayda 65 TL, 50MBPS DOWN 4 MBPS UP - YAPA Değil (Uzun telefon görüşmeleri neticesinde 35mbps down hızını 50 ye, 2mbps up hızını 4mbps çektim herhangi fiyat farkı vermeden.)
İstanbulda'ki evimde: Ayda 80 TL, 75MBPS DOWN 4 MBPS UP - YAPA Değil (+15 TL vererek paketimi yükselttim.)

Eğer Türknet seçersen çok ucuza, gayet güzel , akk siz bir internetin olur. Vodafone seçersen 65-70 TL civarına 50mbps 150gb AKK li paketler var. Vodafone'nin Türknet'e karşı tek avantajı telefonla arayabileceğiniz müşteri temsilcileri bulunması :D

usta bu kadar açıklanamana ne gerek var türknet' de geç :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Hangisini öneriyorum ?

Zahmet edip detaylı açıklama yaptığın için teşekkürler. Bu ayın 21 inde tahattüdüm bitince TurkNet e geçiyorum o zaman :=)

*Konu kapatılabilir.*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...