hangi telefondan hangi siteye hangi oyuna bu kadar ayrıntılı verebilirler miVerebilir aga
o kadar ayrıntı bilemeyiz ama senin hangi sitelere girdiğini kesinlikle verirhangi telefondan hangi siteye hangi oyuna bu kadar ayrıntılı verebilirler mi
O kadarını bilmem ama olabilirhangi telefondan hangi siteye hangi oyuna bu kadar ayrıntılı verebilirler mi
hangi telefondan girdiğini görebilirler hatta ıp adresini de görürler ama hangi siteye girdiğini görürler mi bilmemhangi telefondan hangi siteye hangi oyuna bu kadar ayrıntılı verebilirler mi
bişeyi yedim sanırımzaten bilgiler türk telekom da kayıtlı o yüzden baban tt den rica etse verirler
şuan yedin gibi gözüküyorbişeyi yedim sanırım
gizli sekmemi kankabişeyi yedim sanırım
evet bende bunu yazdım knkÖzel hayatın gizliliği ihlaline girer, telekom böyle bir şeyi paylaşamaz. İstek doğrultusunda olsa dahi.
kanka içime su serptin ama cidden doğru mu buÖzel hayatın gizliliği ihlaline girer, telekom böyle bir şeyi paylaşamaz. İstek doğrultusunda olsa dahi.
hangi sitelere girdin acababişeyi yedim sanırım
Kanka oraları karıştırmayalım yeterhangi sitelere girdin acaba
kesinlikle doğru 18 yaşındaysan bide hayatta veremez bi şikayet ettinmi görürler geçmişikanka içime su serptin ama cidden doğru mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?