Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
hangi siteye girdiğini hangi telefonla girdiğini görürler ama paylaşırlar mı bilmemkanka içime su serptin ama cidden doğru mu bu
hangi siteye girdiğini hangi telefonla girdiğini görürler ama paylaşırlar mı bilmemkanka içime su serptin ama cidden doğru mu bu
Dava açabilir ama babası istiyor sonuçta ama özel hayat yani sende haklısınÖzel hayatın gizliliği ihlaline girer, telekom böyle bir şeyi paylaşamaz. İstek doğrultusunda olsa dahi.
Paylaşıp paylaşmamaları sıkıntı dostumhangi siteye girdiğini hangi telefonla girdiğini görürler ama paylaşırlar mı bilmem
İnternet babanın adına kayıtlıysa özel hayat falan hikaye onlar işlemezkanka içime su serptin ama cidden doğru mu bu
dostum orası tamam tt görsün ama babam görmesinevet görebilirler dostum gizli sekmeden dahi girsen yine gözükür internet sağlayıcında ne yaptığın bundan kaçamazsın.
modemi sıfırlarsan gözükmez belkiPaylaşıp paylaşmamaları sıkıntı dostum![]()
öyle bişey yok dostum bu kanunlar boşamı ?İnternet babanın adına kayıtlıysa özel hayat falan hikaye onlar işlemez
üzdün kankaKaydediliyor baban ararsa alabilir geçmiş olsun
Modemin arayüzüne girmeye çalıştım ama şifreyi bilmiyorummodemi sıfırlarsan gözükmez belki
kanka yaş 21 yazmışsın oraya 21 yaşındaki adam ne izledğini babasınamı sorcak istediğini izler artı baban sana neti nası kısıtlıyor kaç yaşından adamsınüzdün kanka
dostum görürler ama paylaşırlar mıVerirler tabi servis sağlayıcısı o hangi sitelerde dolaştığını görürler
Ortada bir suç veya topluma zarar teşkil eden bir eylem yoksa, kamu yararına araştırılması gereken bir olayda kullanılmak için gerekli merciilerden izinler alınarak yapılmamışsa, Anayasanın 20.maddesinin ihlaline girer ve ortada haksız fiil vardır. Bu eylemi gerçekleştiren telekom ve baba haksiz fiil olurlar. Yaptıkları suçtur. Telekom bunu bildiği için yapamaz.Dava açabilir ama babası istiyor sonuçta ama özel hayat yani sende haklısın
üzgünüm ama tt görsün babam görmesin diye birşey yok hizmet sağlayıcısına kayıt olan baban büyük ihtimalle o yüzden o ne der ise onlar da bunu yapmak zorundadır bu bir gerçek.dostum orası tamam tt görsün ama babam görmesin![]()
kanka orayı salladım kayıt oluken yaşım 16kanka yaş 21 yazmışsın oraya 21 yaşındaki adam ne izledğini babasınamı sorcak istediğini izler artı baban sana neti nası kısıtlıyor kaç yaşından adamsın
kanka resmi konuştun ama diğer arkadaşlar öyle demiyor ?Ortada bir suç veya topluma zarar teşkil eden bir eylem yoksa, kamu yararına araştırılması gereken bir olayda kullanılmak için gerekli merciilerden izinler alınarak yapılmamışsa, Anayasanın 20.maddesinin ihlaline girer ve ortada haksız fiil vardır. Bu eylemi gerçekleştiren telekom ve baba haksiz fiil olurlar. Yaptıkları suçtur. Telekom bunu bildiği için yapamaz.
olum 16 ol gene ne dicek anlamıyorum çok süt yetişmişsin yani amaç ne int kısıtlamanın anlamadımkanka orayı salladım kayıt oluken yaşım 16![]()