- Yasaklandı
-
TurkNet e geçebilirsin iznim olmadan sözleşme süremi uzatmışlar TurkNet müşteri memnuniyetine özen gösteriyorlarBende türktelekomdayım faturamı ödedim 52 kb hızla dosya iniyor Superonline ye geçicem daha iyidir
Olabilir altyapımız var 100 mb garanti alabilirsem alırımTurkNet e geçebilirsin iznim olmadan sözleşme süremi uzatmışlar TurkNet müşteri memnuniyetine özen gösteriyorlar
Genellikle 16Mbps e yakın internet hızı saglıyorlarOlabilir altyapımız var 100 mb garanti alabilirsem alırım
Bende turknet alıcam net hızın kaçbende türknetliyim fatura son ödeme tarihine 4 gün kaldı ve neden'dir bilmem ilk ay sorun yoktu bu ay ödeme tarhinie yakın saat 20.00'dan sonra hız düşmesi ping sorunu oluyor yani bildiğin ayarlamışlar bunu ama şikayet etmekle falan uğraşmıyorum işime gelmiyor o saatten sonra fazla bir şey yapmıyorum çünkü arada bi kendiliğinden modem kapanması kendi kendi net gitmesi modemin dns sunucu hatası gibi şeyler oldu fakat en fazla 2 dk'lık 1 haftada 1 olan şeyler
Bende turknet alıcam net hızın kaç
superonline daha beter kullandım söylüyorumBende türktelekomdayım faturamı ödedim 52 kb hızla dosya iniyor Superonline ye geçicem daha iyidir
Ben kullanıyorum gayet iyi hiçbir sıkıntısını yaşamıyorum.superonline daha beter kullandım söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?