İnternet Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İnternet Faturamı Gününde Düzenli Olarak Ödememe Ragmen 12 Şubatta İnternetim Kesildi Müşteri Hizmetlerini Aradıgımda Alt Yapı Çalışması Oldugu İçin 14 Şubatta Gelecegini Söylediler Şuan 15 Şubat Ve Download Hızım 0.1Mbps ama Upload ım 0.6Mbps Ben Hayatımda Upload ımın Download Hızımı Geçtigini Görmedim Bana Arıza Kaydı Açacaklarını Söylüyorlar Ama İç Tesisata Bakmak İçin 11Tl İstiyorlar İç Hattımda Hiçbir Problem Yok Sıkıntı Portumda Milleni.com u Tüketici Haklarına Şikayet Etmeye Gidiyorum Milleni.com dan Sözleşme Yapmayın Aptal Bir Müşteri Hizmetleri Var
milleni.PNG

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende türktelekomdayım faturamı ödedim 52 kb hızla dosya iniyor Superonline ye geçicem daha iyidir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende türktelekomdayım faturamı ödedim 52 kb hızla dosya iniyor Superonline ye geçicem daha iyidir
TurkNet e geçebilirsin iznim olmadan sözleşme süremi uzatmışlar TurkNet müşteri memnuniyetine özen gösteriyorlar

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bende türknetliyim fatura son ödeme tarihine 4 gün kaldı ve neden'dir bilmem ilk ay sorun yoktu bu ay ödeme tarhinie yakın saat 20.00'dan sonra hız düşmesi ping sorunu oluyor yani bildiğin ayarlamışlar bunu ama şikayet etmekle falan uğraşmıyorum işime gelmiyor o saatten sonra fazla bir şey yapmıyorum çünkü arada bi kendiliğinden modem kapanması kendi kendi net gitmesi modemin dns sunucu hatası gibi şeyler oldu fakat en fazla 2 dk'lık 1 haftada 1 olan şeyler

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende türknetliyim fatura son ödeme tarihine 4 gün kaldı ve neden'dir bilmem ilk ay sorun yoktu bu ay ödeme tarhinie yakın saat 20.00'dan sonra hız düşmesi ping sorunu oluyor yani bildiğin ayarlamışlar bunu ama şikayet etmekle falan uğraşmıyorum işime gelmiyor o saatten sonra fazla bir şey yapmıyorum çünkü arada bi kendiliğinden modem kapanması kendi kendi net gitmesi modemin dns sunucu hatası gibi şeyler oldu fakat en fazla 2 dk'lık 1 haftada 1 olan şeyler
Bende turknet alıcam net hızın kaç

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bende turknet alıcam net hızın kaç

35Mbps Download 3Mbps Upload net hızım 33-34.5Mbps arası upload' ise 2.70-3Mbps arası yani memnunum ama şu son 1 haftadır 20.00'dan sonra aşırı ping ve hız sorunu oluyor geçer diye destek kaydı açmadım

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu Ttnet bir bana sıkıntı çıkarmıyor sanırım
33.60 Download
2.77 Upload
Sorun çıkmazsa kullanmaya devam edeceğim

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Türk telekom mis gibi çalışıyor

33.60 a 12.42 mis gibi

İstersen vur çıksın canım , Kanımı Maviye boya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Milenicom genel konuşmuyayım ama gerçekten saçma müşteri hizmetlerivar yada hepsi bana denk geldi saçmaların diyeceğim oki milenicomdan birşey alınmaz arkadaşlar şikayet var sitesinde bakarsanız binlerceşikayetleri var heryerde ve günden güne mahkemeyle uğraşıyorlar boş verin şöyle firmalardan

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
türktelekom 1marttan itibaren kotayı geçersen interneti kesiyorlar artık bizde türknete geçeriz büyük ihtimal

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Türk telekom sahibiyim şimdi yarın bir gün Tüeknet e geçersem nasıl oluyor bu işler yani modem filan mı değişiyor yoksa modem kalıyor mu sistem nasıl işliyor arkadaşlar?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler ben Turknet kullanıyorum. 75 mbps download 4 mbps upload taahhütsüz. Çok memnunum valla. Hız testi linki aşağıda linkte verdim. Yalnız işte Turknet'in tek sorunu modem vermiyorlar modemi kendin alıyorsun.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ,

Belli sağlayıcıların kendi alt yapıları var. Türk Telekomdan bıkıp Kablonet'e geçtim bende uzun yıllar önce herkese kendi neti güzeldir. Stabil veriyorlar çözüm üretiyorlar ama modemlerinin wifisi ve arayüzü kötü ben halimden memnunum. Kendi alt yapısı olan firmaları tercih edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...