Ben Şuan TurkNet Kullanıyorum . 150 Gb 16 mbps Taahütsüz Tarife .
AKK bitmemesine Rağmen Bana 16 Mbps Hiç Olmadı 8 mbps Bile Vermiyorlar .
En Fazla 4.50 mbps hız Alabiliyorum . Abone Olduğumuz İlk Ay Bize Alt Yapının En Fazla 9,10 Mbps Desteklediğini Söylediler.
Ve Bize İlk Ay 10 mbps Verdiler , Eywallah . Ama Sonraki 5 ay Çok Yavaş Hep Kopmalar Oldu 20 Gün İnternet Kullanamadık .
Hep Hafta Arıza Ve kopmalar Yüzünden 2 gün İnternet Kullanamıyoruz .
Bu TurkNetten Önce TTNET Ve Vodafone Kullandık Onlarda Aynı . İlgisizler Hızımızı Vermiyorlar .
Acaba Gerçekten Doğru Mu Söylüyorlar Alt Yapıdan Mı ? Yoksa Bizi Bekletip , Kandırıyorlar Mı ?
İnternetten Araştırdım Herkes Uydunetten Memnun .
Ama Şansıma Uydunet Alt Yapısı Bizim Buralarda Yokmuş . Uydunet Müşteri Hizmetleri Öyle Dedi .
Lütfen Adam Akıllı Müşterisiyle İlgilenen Bir Servis Sağlayıcısı Söyleyin Bana Lütfen .
Lagdan Oyun Oynayamıyom A*k .
Çıldıracam .
Tavsiyeleriniz Bekliyorum .
İşte Allah'ın Belası Türknetin Hız Testi :
Ping'in 22 ms Olduğuna Bakmayın . Oyunda 30000 ms Olduğunu Gördüm
Yardım !!!
MemoryHackers :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
AKK bitmemesine Rağmen Bana 16 Mbps Hiç Olmadı 8 mbps Bile Vermiyorlar .
En Fazla 4.50 mbps hız Alabiliyorum . Abone Olduğumuz İlk Ay Bize Alt Yapının En Fazla 9,10 Mbps Desteklediğini Söylediler.
Ve Bize İlk Ay 10 mbps Verdiler , Eywallah . Ama Sonraki 5 ay Çok Yavaş Hep Kopmalar Oldu 20 Gün İnternet Kullanamadık .
Hep Hafta Arıza Ve kopmalar Yüzünden 2 gün İnternet Kullanamıyoruz .
Bu TurkNetten Önce TTNET Ve Vodafone Kullandık Onlarda Aynı . İlgisizler Hızımızı Vermiyorlar .
Acaba Gerçekten Doğru Mu Söylüyorlar Alt Yapıdan Mı ? Yoksa Bizi Bekletip , Kandırıyorlar Mı ?
İnternetten Araştırdım Herkes Uydunetten Memnun .
Ama Şansıma Uydunet Alt Yapısı Bizim Buralarda Yokmuş . Uydunet Müşteri Hizmetleri Öyle Dedi .
Lütfen Adam Akıllı Müşterisiyle İlgilenen Bir Servis Sağlayıcısı Söyleyin Bana Lütfen .
Lagdan Oyun Oynayamıyom A*k .
Çıldıracam .
Tavsiyeleriniz Bekliyorum .
İşte Allah'ın Belası Türknetin Hız Testi :
Ping'in 22 ms Olduğuna Bakmayın . Oyunda 30000 ms Olduğunu Gördüm
Yardım !!!
MemoryHackers :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: