İnternet SS Tavsiyesi Olan Var mı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben Şuan TurkNet Kullanıyorum . 150 Gb 16 mbps Taahütsüz Tarife .

AKK bitmemesine Rağmen Bana 16 Mbps Hiç Olmadı 8 mbps Bile Vermiyorlar .

En Fazla 4.50 mbps hız Alabiliyorum . Abone Olduğumuz İlk Ay Bize Alt Yapının En Fazla 9,10 Mbps Desteklediğini Söylediler.

Ve Bize İlk Ay 10 mbps Verdiler , Eywallah . Ama Sonraki 5 ay Çok Yavaş Hep Kopmalar Oldu 20 Gün İnternet Kullanamadık .

Hep Hafta Arıza Ve kopmalar Yüzünden 2 gün İnternet Kullanamıyoruz .

Bu TurkNetten Önce TTNET Ve Vodafone Kullandık Onlarda Aynı . İlgisizler Hızımızı Vermiyorlar .

Acaba Gerçekten Doğru Mu Söylüyorlar Alt Yapıdan Mı ? Yoksa Bizi Bekletip , Kandırıyorlar Mı ?

İnternetten Araştırdım Herkes Uydunetten Memnun . 

Ama Şansıma Uydunet Alt Yapısı Bizim Buralarda Yokmuş . Uydunet Müşteri Hizmetleri Öyle Dedi . 

Lütfen Adam Akıllı Müşterisiyle İlgilenen Bir Servis Sağlayıcısı Söyleyin Bana Lütfen .

Lagdan Oyun Oynayamıyom A*k .

Çıldıracam .

Tavsiyeleriniz Bekliyorum . 

İşte Allah'ın Belası Türknetin Hız Testi : 

2n3ojE.jpg

Ping'in 22 ms Olduğuna Bakmayın . Oyunda 30000 ms Olduğunu Gördüm :D

Yardım !!!

MemoryHackers   :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kingwar732' Alıntı:
Hawaii' Alıntı:
En iyisi superonline sıkıntı olmuyor hızımız çok iyi kardo

Ayn Öyle Kardeşim. En Hızlısı Galiba O. Kullanmıyorum Ama Kullanan Arkadaşlarım Var. Çok Memnunlar Turkcell'den. Bence Krdşm 

Sende Hat Değiştir Bence.

Aynn Kardeş Ben de Arkadaşlara Sormuştum Onlarda Turkcell Demişti.Ama Emin Olamamıştım 3 SS değiştirdikten Sonra :D
Ama Şimdi Sizin Sayenizde Emin Oldum Sağ olun  :heart:

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Bende Turk.net kullanıyorum,  sabah vakitleri 75 Mb  geceleri 80-85 mb'e kadar hız alabiliyorum. Modem Olarak Zyxel vmg3312 b10a kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar, çevremdeki tanıdıklara da tavsiye ediyorum. Onlarda geçip memnun kaldıklarını söylüyorlar, Superonline'ı yaklaşık 5 senedir kullanan tanıdığım vardı son 2 sene kala sürekli hat kesintileri yaşadı en sonunda İlAllah edip bir kavga gürültüyle Uydunet'e geçti. Çevrende Uydunet altyapısı mevcut ise ona geçmeni tavsiye ediyorum, şuan altyapı olsa bende ona geçeceğim. Fakat şuan için çevremde Superonline ve Turk Telekom'un altyapısı bulunduğundan dolayı Turk Telekom yerine Turk.net'i seçtim fakat şundan emin ol hiçbirinin birbirinden bir farkı yok şuan yaşadığın sıkıntıları Superonline da yaşamayacağının garantisini kimse veremez sana. Turk.net kolay giriş - çıkış yapabiliyorsun, Taahhüt meseleleriyle uğraşmıyorsun. Şuana kadar söyleyipte yardımcı olmadıkları birşeye rastlamadım. 1 ay ücret ödemiyorum, Vodafone.net kullanıyordum taahhütün bitişinde geçtim. 150 GB AKN desen interneti sürekli aktif kullanan ve download yapan bir insan için yeterli gelmiyor ki hiçbir şekilde de yeterli gelmeyecektir. Dosya boyutları gün geçtikçe artıyor. Şuanda ki ping değerim 7ms ve oyunda da 7-10 arası ping değerine sahibim yağ gibi akıyor. Şuanda 2,42 Mbps Download  1,64 Mbps Upload değerlerim var. 1440p videoları oynatırken dahi sıkıntı yaşamıyorum. Bulunduğunuz bölgeyle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Alt yapısal bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, Turk.net'in müşteri hizmetleri ayağının bir kısmı sorununuza çözüm bulamayabiliyor.  Sorununuz çözülene kadar da aramaktan başka tercihiniz yok. İyi düşünün öyle karar verin derim. Vodafone.Net te 2 sene tahhütte kaldım yaşadıklarımı bir ben bilirim, ince eleyip sık dokumak gerek sonradan pişman olmayın. Hemen geçiş yapmayın, her ay farklı tarifeler çıkıyor zaten iyice araştırıp sizin kafanıza yatan en mantıklı seçeneği seçin derim.

Şuan AKN'yi aştığım için almış olduğum değerler, bu değerlerde dahi herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.

X9O0PD.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...