Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Chrome kullanıyorum ve bence en kalitelisi Chrome kullanış bakımından çok kolay ve herşey düzenli görünüyor ama bunların yanında fazla ram kullanıyor tek eksisi olarak bunu söyleyebilirim.
2008'den bu yana Chrome kullanıyorum, o günden beri de aynı mail adresiyle kullanıyorum. Bir Google Chrome'a bir ömür sığdırmışım resmen... Çok kullanışlı, çok işlevli, bayıla bayıla kullanıyorum. Bir arka planım var Chrome'da, şuan Chrome'un kendi temaları arasında bile yok, o kadar eski kullanıcısıyım Chrome'un.
Post automatically merged:
2008'den bu yana Chrome kullanıyorum, o günden beri de aynı mail adresiyle kullanıyorum. Bir Google Chrome'a bir ömür sığdırmışım resmen... Çok kullanışlı, çok işlevli, bayıla bayıla kullanıyorum. Bir arka planım var Chrome'da, şuan Chrome'un kendi temaları arasında bile yok, o kadar eski kullanıcısıyım Chrome'un.
Firefox Tercih Ediyorum Çünkü Bağzı Girdiğim Sitelerin Yada Bulunduğum Sayfaları Kodsal Olarak Kaydedebiliorum Daha Özgür Ve Hür Kullanıma Sahip İstediğin Eklenti Doğrultusundada Kullanmaya Birebir
Normalde en iyi tarayıcı internet explorer'dir. Hatta bankalar vs. internet exploreri kullanırlar çünkü güvenlik için tasarlanmış bu yüzden de yavaş. Keşke internet exploreri kaldıracak bi' bilgisayara sahip olabilseydim