İnternet üzerinden 90 tl kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben Yemliha internette gezinirken böyle bişeye denk geldim sizlerle paylaşmak istedim
Başlıktada gördüğünüz üzere yaklaşık 4 ila 7 gün içerisinde parayı çekebiliyosunuz şimdi nasıl yapacağınıza gelelim

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ben ikisinide koydum size kalmış nerden isterseniz üye oluyorsunuz ardından size adres ile kimlik onayı yapmanızı istiyor bana denilen e devlet onaylı site oldugu vergi levha vs olduğu bi sorun olmayacagı yan sizinde bilginiz var ise paylaşmanızı isterim
ben bugün tam 98 tl bakiye çekimi yaptım

konuyu yanlış yere açmış olabilirim birde konu düzeni kötü oldu acele ile yaptığımdan dolayı mazur görünüz
iyi forumlar
hocam kimlik istiyorda site ne kadar güvenilir yani bizim özel bilgilerimizi paylaşmasın başka yerde yada kendisi kullanmasın ?

Üye
7 HİZMET YILI
sürekli instagramda reklamı yapılan site değil mi bu herkes gerçek olduğunu söylüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Birader nasıl güveneceğiz ki yani önlü arkalı kimlik istiyor. Hadi güvendik diyelim yolladık eğer biri siteyi hacklerse buna karşı database güvenli midir ? Sonuç olarak tutuyorlardır bir yerde bunu.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben btc çıkardım böyle çıkanı ilk defa görüyorum ola bilme oranı var referansız kazanamıyorsan büyük ihtimalle güvenilir değildir
hayır refsiz 5 veriyo zaten bu 60 tlye denk geliyo ref başı 60 tl geliyo yuvarlama rakam bu
Post automatically merged:

bu parayı katlayabailirmiyiz katlayabailirsek denicem
ben hesabımı ilk açtıgımda 10 exen 30 tl idi şuan 98 tl falan çektim :)

hocam kimlik istiyorda site ne kadar güvenilir yani bizim özel bilgilerimizi paylaşmasın başka yerde yada kendisi kullanmasın ?
Birader nasıl güveneceğiz ki yani önlü arkalı kimlik istiyor. Hadi güvendik diyelim yolladık eğer biri siteyi hacklerse buna karşı database güvenli midir ? Sonuç olarak tutuyorlardır bir yerde bunu.
güvenilir ben yaptım biraderime yaptım toplam şuan 120+98 218 civarı kazancımız var 1-2 günde

Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum ek olarak min 2 3 tl yatırmanız lazım para çekmek icin ben 5 tl yatırdım o şekilde çekim yaptım

Şuan 5 exen coin 110 tl

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hangi siteye nasıl üye oluyoruz ve nasıl kazanıyoruz detaylıca anlatabilecek biri var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...