Uzman Üye
Para Kazanmak; Örn.: Google Adsense üzerinden. Taktik: Google Adsense; seo, backlink, webmaster, youtube, reklam,(cılık).para kazanmak ve taktik bagdaştıramadım
o nasıl olacakMevcut olan elimde 6 7 adet panelim var dilersen uyurken bile para kazanmanıza yardımcı olurum
aga kalk rüyaben cocugum uygulama kodladım ve aylık ortalama 15 bin tl gelirim var yarın akşam para yatıyor
o nasıl olacak
Peki bunun doğruluk payı nedir
yok dizi film belgesel canlı yayın uygulaması evet admobdan reklamları aldımUygulamayı kendin mi koddladın?
Android studio ile halletin işini sanirim çark çevir tarzı bir uygulama olduğunu düşünüyorum
ları admobtan mi aldın
yok dizi film belgesel canlı yayın uygulaması evet admobdan ları aldım
yardım edebilirmisin paraya ihtiyacım varda burdan biraz bile olsa kazansam bana yeterPaneller siz uyurken bile iş yapıyor yani bu aman aman birşey değil dileyen varsa yardımcı olurum
bizide bir görürsen güzel olur yardımcı olursan sevinirimMevcut olan elimde 6 7 adet panelim var dilersen uyurken bile para kazanmanıza yardımcı olurum
bizide bir görürsen güzel olur yardımcı olursan sevinirim
özelden yazar mısınForumda konusu açmıştım konu yasak olduğu için karıldı
tek istediğim google playe uygulama çıkaracak kadar para kazanmak kendi cebimden veresim yok çok pahalı 130 lira mıydı neydiForumda konusu açmıştım konu yasak olduğu için karıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?